Maire Hallander Larsson bannerbild

Marie Hallander Larsson - Talare

HR-direktör

Marie Hallander Larsson är HR-direktör på Akademiska Hus och har arbetat mer än 25 år i ledande befattningar inom HR. Hon har jobbat i flera organisationer såsom Pharmacia, Scandic Hotels, IBM, Wedins, Posten, Swedbank och Försäkringskassan, och har bred erfarenhet av styrelsearbete som styrelseledamot i Samhall AB, Svenska Ridsportförbundet, Vapiano Restauranger, Academic Communication och i Svevia AB.

Marie har fått ett flertal utmärkelser och priser för sitt arbete som HR-chef, och är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare kring modernt HR-arbete och ledarskapsfrågor.

Hon är utbildad föreskolelärare och marknadsekonom, och brinner för lärandet och pedagogiken. I föreläsarrollen använder hon sina erfarenheter och bidrar med kunskap, konkreta exempel och nya insikter. Marie är med sina ämnen ständigt aktuell och relevant, och beskrivs som en ofta som en otroligt driven och inspirerande person, med mycket skinn på näsan.

Boka en inspirerande föreläsning med Marie Hallander Larsson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jakten på talanger | Sätt HR på kartan | Modigt HR | Ledarskap när det krisar sig | 10 tankar om chefs- och ledarskap i praktiken

Marie Hallander Larsson

HR-direktör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: