Maria Lagerman bannerbild

Maria Lagerman - Talare

Cirkulär affärsutvecklare

För att uppnå omställning till ett hållbart samhälle behöver vi engagera människor!

Vi behöver se en utveckling mot mindre materiell konsumtion där tjänster och upplevelser bidrar till förnyelse och där vi kan möta framtidens hållbara konsument. En konsument som både vill dela, hyra, reparera, återbruka och uppleva det härliga med en hållbar livsstil inom planetens gränser. En livsstil som dessutom ska erbjuda snyggt designade produkter och tjänster, som är superenkla att nyttja var vi än befinner oss och som får oss att känna inspiration & gemensamt engagemang!

Hur skapar vi levande platser parallellt med långsiktigt hållbara affärer som ligger i framkant och möter framtidens hållbara konsument? Hur flyttar vi fokus från det linjära till det cirkulära?

Maria Lagerman vill att vi nyttjar våra gemensamma resurser på ett smartare och vänligare sätt, ser vad som binder oss samman och att vi hjälps åt. För affärer och konsumtion som gör gott, både för planeten, företaget och platsen.

Maria Lagerman har en mångårig bakgrund inom modebranschen, både i produktionsledet med fokus på redesign, i utveckling av nya cirkulära affärsmodeller och på området hållbar konsumtion. Hennes fokus och passion har alltid varit att bidra till inspiration och vägar för ett hållbart sätt att agera. Både som företag, konsument och community.

Hon tog tillsammans med Remake Stockhom emot ELLEs hållbarhetspris 2019, har engagerat sig i olika styrelser, bland annat i föreningen Medveten Konsumtion och är idag ordförande i nätverket Preown ntw, som samlar Sveriges kommersiella företag med cirkulära affärsmodeller inom mode och heminredning.

Maria drivs av utveckling och hållbar förändring och gör sällan bara en sak. Förutom att driva konsultbolaget C/O CIRCLES med utveckling och förflyttning mot hållbarhet som mål är Maria också delaktig i två andra verksamheter. Hon är co-founder till KIND OF, en digital mode- och stylingtjänst med 100% secondhand, och en del av IMMA Agency som tar ett helhetsgrepp om omställningen – från idé till verklighet – i konceptutveckling, paketering, kommunikation och inredning.

Maria Lagerman utbildar, leder workshops, föreläser, modererar panelsamtal och engagerar sig tillsammans med aktörer som vill driva framtidens hållbara handel och konsumtionsvanor.

Boka en inspirerande föreläsning med Maria Lagerman hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Från second hand till first choice - Potentialen i att flytta fokus och skapa action, från det linjära till det cirkulära | Hur skapar vi platser där människor inspireras till hållbara konsumtionsval?

Maria Lagerman profilbild

Maria Lagerman

Cirkulär affärsutvecklare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: