Maria Farm bannerbild

Maria Farm - Talare

leg psykolog, leg psykoterapeut, författare

Maria Farm är leg psykolog, leg psykoterapeut (KBT) och författare till flera populärpsykologiska böcker, senast ”Han är så bra på att ta egentid – Jämställdhet i praktiken” (Natur och Kultur, 2021). Hon har också skrivit ”Fri från oro, ångest och fobier” tillsammans med Håkan Wisung som sålt i över
80 000 exemplar. Maria medverkar som expert i SVT:s populära ”Gift vid första ögonkastet” och anlitas ofta av media som konsult i allmänpsykologiska frågor, hon har bl a haft ett över tioårigt samarbete med Expressen och hörs i program som t ex Kropp & Själ i P1. Maria har 20 års erfarenhet som psykolog och driver en egen mottagning sen över tio år i Stockholm.

Med varm humor, stort engagemang och kunskap guidar Maria Farm sin publik i svåra frågor.

Ämnen Maria Farm pratar om är exempelvis:

Hur vänder man oro och ältande till problemlösning? Vad kan ni redan (som ni inte visste) och hur blir ni ännu bättre på det? Och varför är det sällan en bra idé att tänka på saken?

Hur påverkas kvinnor och män olika av förväntningar och roller vi tar och får i livet? Hur kan förståelse för hur samhällsstrukturerna tar sig uttryck i vår vardag hjälpa kvinnor att hantera stress bättre och känna mindre oro?

Att kommunicera bra, med både hjärta och hjärna, kan vara en utmaning. Alldeles särskilt vid låsningar och i samspel med de som är annorlunda än vi själva eller som inte delar vår agenda. Att samarbeta i yrkeslivet ställer höga krav på vår förmåga att formulera oss effektivt men också att lyssna. För att sen tillsammans bygga förändringar som varar. Hur blir vi bättre på konflikthantering, konstruktiv kommunikation och att gå från låsningar till lösningar?

Boka en inspirerande föreläsning med Maria Farm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Om relationsarbete, stress och oro - och varför han är så bra på att ta egentid | Bemötande i kris, stress och oro | Hur du får andra att lyssna på dig (och göra som du säger) | Är jag kär på riktigt? - om ältande och oro i dejting och relationer

Maria Farm profilbild

Maria Farm

leg psykolog, leg psykoterapeut, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: