Måns Möller bannerbild

Måns Möller - Talare

Standupkomiker, konferencier, moderator, programledare & föreläsare

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”, som programledare för ”Extra Extra” och medverkande i humorprogram som ”Parlamentet” och ”Alla för En”.

Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien ”Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer.

Måns Möller är tillsammans med Özz Nûjen högaktuell med ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia”. Måns medverkade i Stjärnorna på slottet på SVT 2020.

Våren 2020 var Måns Möller en av deltagarna i Den stora hälsoresan som sänds på Dplay.

2021 åkte Måns Möller tillsammans med skidcoachen och fd förbundskaptenen för svenska skidlandslaget Christer Skog 10 Vasalopp på 10 dagar. 90 mil på skidor och ett nytt Världsrekord. Genom #VärldensLängstaVasalopp samlade Måns och Christer också in pengar till Insamlingsstiftelsen Viggo Foundation, som jobbar för att barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer ska få tillgång till idrott.

Foto: Robert Eldrim

Boka en inspirerande föreläsning med Måns Möller hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att nå sina mål | Öka livet | Jävla pajas - Min superunge Viggo

Måns Möller profilbild

Måns Möller

Standupkomiker, konferencier, moderator, programledare & föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: