Maj Sörensen Ringi bannerbild

Maj Sörensen Ringi - Talare

Managementkonsult, Coach

Maj Sörensen Ringi är förändringsledare och expert inom mångfald och inkludering. Hon föreläser och utbildar ledare och medarbetare kring vad som krävs för att skapa hållbar förändring, både på individuell och organisatorisk nivå. 

De flesta ledare skriver under på att vi bör sträva efter mångfald i våra organisationer och många har hört forskningen som pekar på affärsnyttan. Samtidigt står många organisationer kvar i startgroparna eller har testat men inte nått resultat, kanske till och med givit upp.

Maj ger skräddarsydda föreläsningar anpassat efter kundens nuläge och behov. Med en slagkraftig kommunikation blandar hon forskning med interaktiva diskussioner och reflektion för att engagera åhöraren och inbringa en vilja att bidra till förändring. 

Utöver föreläsare är Maj Sörensen Ringi även managementkonsult med fokus på kulturell förflyttning där hon utbildar ledare kring vad det betyder att vara leda inkluderande och hjälper organisationer att få ut affärsnytta av sin kulturella förflyttning. 

Exempel på föreläsningar med Maj Sörensen Ringi

  • Ingen inkludering ingen framtid – hur organisationer måste framtidssäkra sin kultur genom mångfald och inkludering  
  • Inkluderande ledarskap 
  • Framtidens ledarskap

Boka en inspirerande föreläsning med Maj Sörensen Ringi hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ett inkluderande ledarskap | Framtidens organisationer | Framtidens ledarskap

Maj Sörensen Ringi profilbild

Maj Sörensen Ringi

Managementkonsult, Coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: