Maj Sörensen Ringi bannerbild

Maj Sörensen Ringi - Talare

Managementkonsult, Coach

Ligger mångfald och inkludering högst upp på er strategiska agenda? – om inte, kommer ni snart vara irrelevanta för era kunder, aktieägare och framför allt era medarbetare.

De flesta skriver under på att vi bör sträva efter mångfald i våra organisationer och många har hört forskningen som pekar på affärsnyttan. Samtidigt står många organisationer kvar i startgroparna eller har testat men inte nått resultat, kanske till och med givit upp.

Maj Sörensen Ringi föreläser om hur organisationer får genomförandekraft i sin kulturella förflyttning, vad som krävs för att nå hållbara resultat och se affärsnytta av mångfald, samt vad det faktiskt innebär att ha ett inkluderande ledarskap.

Maj Sörensen Ringi är Senior Managementkonsult på Knowit, där hon är specialiserad på förändringsledning inom Mångfald och Inkludering. Hon leder Knowitkoncernens prisbelönta D&I program och hjälper även ledningsgrupper på både svenska och internationella bolag att driva förändring och uppnå resultat. Hon är även Certifierad Coach och hjälper ledare, både de som är nya i sin roll och seniora ledare att utveckla sin förmåga. Maj Sörensen Ringi har tidigare erfarenhet inom försäljning och rådgivning på det amerikanska CRM-bolaget Salesforce.

Boka en inspirerande föreläsning med Maj Sörensen Ringi hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ett inkluderande ledarskap | Framtidens organisationer | Framtidens ledarskap

Maj Sörensen Ringi

Maj Sörensen Ringi

Managementkonsult, Coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: