magnus swartling - banner (1)

Magnus Swartling - Talare

Inspiratör

”När omständigheterna känns lite tuffare än normalt, så kan det vara lätt att önska att det skulle vara lite lättare. Frågan är, när du känner så, vad gör du då? Jag menar, det är ju som det är, oavsett vad du önskar.”

Den här frågan ställer Magnus Swartling för att väcka eftertanke och inspiration för att skapa action. För action är det som krävs för att du ska komma framåt.

Magnus Swartling var under 25 år en del av Lag Peja Lindholm, ett av Sveriges mest framgångsrika curlinglag genom tiderna. Med VM-guld både som junior och senior, EM-guld och deltagande i tre OS så finns det mycket erfarenhet i vad som krävs av individen, laget och ledaren för att lyckas. Ledarskap handlar om att få med sig människor för att tillsammans nå uppsatta mål. Men allt detta börjar med att du kan leda dig själv.

Hans föreläsningar handlar om jaget, laget och önskan om att ständigt bli bättre. Om att få alla dessa delar att lira ihop för att skapa goda resultat. Magnus är noggrann i att skräddarsy sina föreläsningar och anpassar sig alltid efter kundens behov. Förutom ledarskap berör han kommunikation, fokus, attityd, självkänsla, tillit, mod och värderingar. Med god förberedelse och en förmåga att skapa en blandning av humor och allvar fångar Magnus stämningen i rummet och delar med sig av sina viktigaste erfarenheter från elitidrotten, näringslivet och livet. Magnus föreläsningar ger inspiration och konkreta verktyg för att bli bättre på självledarskap och bidra i teamet.

Magnus Swartling har varit verksam inom IT-branschen i 15 år och sedan 10 är han egen företagare. En lärdom Magnus tar med sig från sin samlade erfarenhet är att om du vill utveckla Laget så gäller det att utveckla Jaget. Kort sagt, det personliga ledarskapet.

”Allt du behöver finns inom dig för ingen behöver vara fantastisk för att starta, allt du behöver göra är att starta för att bli fantastisk.”

Boka en inspirerande föreläsning med Magnus Swartling hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Önska inte att det va lättare, se till att du blir bättre | Jaget vs. Laget | Med SMAK för livet

Magnus Swartling

Inspiratör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: