Magnus MackAldener bannerbild

Magnus MackAldener - Talare

Ph.D. | Utvecklingschef på Scania

Magnus MackAldener är grundare av företaget Creativeship, och en inspirerande talare med en gedigen erfarenhet av ledarskap och produktutveckling.

Magnus är utbildad civilingenjör vid KTH och doktor i maskinelement. Sedan 1997 jobbar han på Scania R&D, och har haft flera olika positioner inom bolaget. Just nu är han chef för Scanias avdelning för transmissionsutveckling med 200 anställda. 2013 fick Magnus ”Ferdinand Porsche”-priset för sin utveckling av ett avgasbehandlingssystem för Scania. Han är också själv innehavare av flera patent.

Magnus MackAldener har genom sin erfarenhet från Scania ständigt befunnits i en kreativ och problemlösande miljö. Han har kunnat testa och utveckla de olika principer som gynnar kreativitet. De senaste 15 åren har han innehaft en personalledande funktion och har därför ägnat mycket av sitt arbetsliv åt ledarskapsfrågor.

Tillsammans med Katarina Stetler är han författare till boken ”Kreativ när Piskan Viner”.

Magnus är gift och far till tre barn. Dottern, född 2002, föddes mycket tidigt och fick på grund av olika sjukdomstillstånd tillbringa mer än sitt första år på sjukhus. Dottern är idag autistisk. Denna erfarenhet har gjort att Magnus fått utveckla sitt sätt att lösa dagliga problem och kommunikation på ett kreativt sätt.

Boka en inspirerande föreläsning med Magnus MackAldener hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Innovation i en effektivitetssträvande värld | Kreativ när piskan viner

Magnus MackAldener profilbild

Magnus MackAldener

Ph.D. | Utvecklingschef på Scania

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: