M Helgesson banner

Magnus Helgesson - Talare

Entreprenör | Föreläsare | Coach

Magnus höjer energinivån i alla rum han går in i. Det är nästintill omöjligt att inte dras med!

Magnus Helgesson är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen i det som skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor, Harrys. Idag är han en uppskattad coach, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som ”0 till 700 miljoner” och ”Framgång lämnar spår”.

Under en föreläsning motiverar han företag och människor genom att hjälpa dem att hitta tillbaka till meningen med det dem gör – och varför. Magnus Helgesson vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra. Deltagarna får kunskaper för att stärka företagets kultur och välmående. Magnus tror på att dela med sig och pratar gärna om generositet, om hur ett generöst mindset är viktigt för att nå framgång.

2012 nominerades Magnus Helgesson till det prestigefyllda priset ”Årets VD”. Han har även skrivit flera böcker som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet och privat.

Hans föreläsningar är helt enkelt en omskakande energikick. Passionerat, underhållande och humoristiskt delar han med sig av sina erfarenheter kring team, ledarskap och motivation. Det känns verkligen att Magnus brinner för att inspirera individer och organisationer. Den känslan får du med dig!

Magnus är aktuell med sin nya bok ”Äg ditt liv” och även sitt digitala coachingprogram ”IF SHAC 2.0 – Bli din egen mentala coach”.

Boka en inspirerande föreläsning med Magnus Helgesson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bli din egen mentala coach | Framgång lämnar spår

Magnus Helgesson profilbild

Magnus Helgesson

Entreprenör | Föreläsare | Coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: