Magdalena Forsberg bannerbild

Magdalena Forsberg - Talare

OS-medaljör, fd skidskyttestjärna, föreläsare och TV-personlighet

Magdalena Forsberg har vunnit otaliga VM-medaljer, varav 6 guld, hon har vunnit Världscupen sex år i rad, tagit 2 OS-brons och tilldelats Jerringpriset inte mindre än fyra gånger (rekord för en svensk idrottsutövare). Hon är utan tvekan en av våra allra mest folkkära idrottsstjärnor och dessutom en välkänd TV-personlighet och expertkommentator.

Hon har bland annat vunnit På Spåret, varit programledare för Mitt i Naturen, dansat i Let’s Dance och vunnit Mästarnas Mästare. Magdalena Forsberg har även varit skidskytteexpert i SVT och syns ofta i media.

Magdalena Forsberg är en populär och omtyckt föreläsare. Hon föreläser ofta om ämnen som motivation och tankens kraft. Som före detta elitidrottare på absoluta toppnivå vet hon att det krävs pannben och inre drivkraft för att lyckas, och i sina föreläsningar delar hon med sig av sina bästa tips för att nå sina mål. Hon bjuder med sina anekdoter och berättelser på en fascinerande inblick i idrottens värld och berättar om hur du kan finna din inre motivation.

Låt Magdalena Forsberg inspirera och ta med er på en resa där destinationen är ett gladare och mer balanserat förhållningssätt till livet.

Boka en inspirerande föreläsning med Magdalena Forsberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Motivation & Drivkrafter | Tankens kraft | Med mål i sikte!

Magdalena Forsberg profilbild

Magdalena Forsberg

OS-medaljör, fd skidskyttestjärna, föreläsare och TV-personlighet

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: