Madeleine Westin bannerbild

Madeleine Westin - Talare

Meteorolog

Madeleine Westin är meteorolog, författare och även kapten i krigsmakten. Att klimatförändringarna kommer påverka vårt liv och hälsa, vårt boende, våra jobb och vårt resande råder det ingen tvekan om. Under sin föreläsning reder Madeleine ut vad klimatförändringarna innebär för oss i Sverige. Hon berättar om hur vi kan förbereda oss, vad kan vi påverka och hur man kan styra sin verksamhet i en mer klimatsmart riktning.

Madeleine ger även en framtidsspaning gällande klimatet och vad konsekvenserna blir av en varmare värld framöver. Som lyssnare får vi ökad kunskap om vad vi kan förvänta oss gällande stormar, torrperioder och översvämningar. Madeleine blandar fakta med anekdoter och som bonus får vi tips på hur vi kan göra våra egna prognoser inför sommarfesten, midsommarfirandet eller seglatsen.

Madeleine kan föreläsa om väder och klimat ur alla tänkbara perspektiv, och lyssnar gärna in med dig som kund om vilket perspektiv just ni är intresserade av gällande klimatfrågan, och anpassar sedan sin föreläsning efter det.

Utöver klimatfrågan ligger retoriken Madeleine varmt om hjärtat. Kombinationen av att ha arbetat som meteorolog på TV4 och som kapten i krigsmakten gör att Madeleine har en unik kunskap i detta ämne. Madeleine menar att presentationsteknik har en större betydelse än någonsin tidigare. Utmaningen är att övertyga på kortare tid än tidigare. Madeleine förmedlar pedagogiskt hur du blir bättre på att få fram ditt budskap på sociala medier, i möten, på jobbet och privat. Hon lär dig hur du med hjälp av ditt sätt att tala, röra dig och engagera levererar information på bästa sätt.

Madeleine Westin kan bokas som både föreläsare och moderator.

Boka en inspirerande föreläsning med Madeleine Westin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Miljömedvetenhet och konkurrenskraft hänger ihop

Madeleine Westin profilbild

Madeleine Westin

Meteorolog

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: