Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm - Talare

CEO, Föreläsare & Master Trainer

Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm brinner för och har förmånen att arbeta med ledare, chefer och medarbetare med ledarutveckling, coachning och skapande av självmedvetenhet. Hennes fokus är på att driva beteendeförändring, effektivitet, prestationsutveckling och engagemang både för individen och organisationen.

Under de senaste 12 åren har Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm utbildat och coachat ledare i Europa och USA inom en mängd olika branscher inklusive detaljhandel, teknik, medicin, industri och service och mer.

Hennes utbildningsbakgrund och yrkeskvalifikationer: Hon har en kandidatexamen i mikroekonomi och statistik och ett antal universitetskurser i psykologi och sociologi från San Diego State och Stockholms universitet. Hon är Global Master Certified Trainer i Situational Leadership och Global Master Certified Trainer i Social Style och det psykometriska verktyget Innermetrix. Även certifierad i Tracoms modeller för Resiliency och Agile Mindset och emotionell intelligens EQ-i 2.0 och 360 profiler och modell, Certifierad Marshall Goldsmith-coach det ledande coachningsprogrammet. Utöver dessa har hon även ett antal andra ledarskaps- och utvärderingskurser och utbildningar.

Madeleine har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta, leda och utbilda team och företag både lokalt och globalt. I sin nuvarande roll som Master Trainer arbetar hon mycket nära Center for Leadership Studies och Tracoms verksamheter och fortsätter att bygga och utveckla de mest välkända Ledarskaps- och beteendemodellerna.

När det gäller ledarutveckling och att leda människor finns det ingen magisk silverkula, utan kontinuerlig personlig och professionell utveckling är nyckeln till framgångsrikt ledarskap och att vara coach. Ledarskap och coachning handlar om påverkan och det faktum att uppfattningen hos andra är verkligheten vilket gör det så intressant och som föreläsare/Coach växer man och utvecklas personligen vid varje coachning, utbildning och utveckling av andra.

Som föreläsare är Madeleine mycket uppskattad för sitt engagemang och kompetens.

Boka en inspirerande föreläsning med Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur påverkar stress din förmåga att anpassa ditt ledarskap, beteende och kommunikation | Ledarskapets påverkan på ditt välbefinnande | Empatiskt Ledarskap | Situationsanpassat Ledarskap och att leda i osäkerhet | Resiliens och din anpassningsförmåga att hantera det "nya normala"

Madeleine Gyllenpalm profilbild

Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm

CEO, Föreläsare & Master Trainer

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: