Lovisa Sandström, Fotograf: Lina Adamo Eidenberg

Lovisa Sandström - Talare

Träningsexpert & entreprenör

Lovisa Lofsan Sandström är träningsexpert och entreprenör och har drygt 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare.

Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver intervjupodden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs, Sveriges största podcast om träning och hälsa.

Lovisa medverkar ofta som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte 2017 den nya Netflix-liknande träningsappen Mized. Lovisa Sandström brinner för att hjälpa vanliga människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat.

Vi vet vad vi borde göra för att bli mer hälsosamma, men ändå har vi så svårt att få till det. Varför är det så? I föreläsningen som bygger på Lovisas bok ”Bli hälsoklok” tar hon ett helhetsgrepp på begreppet hälsa och välmående. Hon använder sina erfarenheter från över 15 år som personlig tränare och en av Sveriges främsta träningsexperter, och visar hur man på ett praktiskt sätt kan hitta en hälsosam livsstil som håller över tid.

Med grund i aktuell forskning och egen lång erfarenhet går Lovisa ”Lofsan” Sandström igenom fem delar som alla är viktiga för vår hälsa:

1. Rörelse och träning
2. Motivation
3. Stress
4. Kost
5. Sömn

Exempel på innehåll är riktlinjer för träning och rörelse, sätt att undvika stillasittande, planering och genomförande av träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Lovisa delar på ett engagerande och medryckande sätt med sig av sina bästa (och ibland hemliga!) knep – och du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

Boka en inspirerande föreläsning med Lovisa Sandström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bli hälsoklok (baserad på boken med samma namn) | Den bästa träningen - så funkar det | Att förändra en bransch med digitalisering

Lovisa Sandström profilbild

Lovisa Sandström

Träningsexpert & entreprenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: