kamoja-branding-bg

Lisa Ekström - Talare

CEO

Med mer än tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice, inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt.

Lisa är ärlig och rak, och levererar sina föreläsningar i ett medryckande tempo. Det bjuds på många aha-upplevelser, mycket skratt och energi – ingen sitter oberörd! Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Hennes publik får konkreta och värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. På ett effektivt sätt får Lisa individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa Ekström ger en inspirations-kick som skapar förståelse och insikt om varje medarbetares ansvar och betydelse i till exempel ett förändringsarbete. Kultur- och attitydförändringar behöver inte ta tid eller vara skrämmande. Det svåra görs hanterbart och inspirerande.

Som Lisa säger: Svårt är kul!

Boka en inspirerande föreläsning med Lisa Ekström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Självledarskap och Ansvar | Förändringsresa - så här gjorde jag! |  Världens bästa chef | Världens bästa medarbetare | Skapa hjältar | Storytelling som stärker er kultur!

Lisa Ekström profilbild

Lisa Ekström

CEO

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: