Linda Johansson bannerbild

Linda Johansson - Talare

CEO, Föreläsare & Expert Digital Commerce

Linda U Johansson är futurist och entreprenör. Hon är grundare av både Volvo Cars och Lynk & Co’s ehandel, och en erfaren föreläsare.

Linda ger en spännande och inspirerande vision av framtiden med digital handel och AI. Med sina egna erfarenheter i branschen och i sin roll som VD på eCom Innovation trendspanar hon och kommer med nya infallsvinklar och perspektiv.

Med en bakgrund från företag som Volvo Cars, AB Volvo, Sigma, Knowit och Lynk & Co har Linda U Johansson en stor erfarenhet från digital marknadsföring och ehandel. I över 25 år har hon arbetat med frågorna i olika ledande befattningar. Hon är en ofta anlitad föreläsare, även internationellt, och driver även det största kvinnliga nätverket i Sverige idag – 4good Business Network i Göteborg.

Linda U Johansson är också certifierad coach, och coachar entreprenörer i innovationsprocesser sedan 2011.

Boka en inspirerande föreläsning med Linda Johansson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framtidens ehandel – vågar du förändra dig? |  Hur Artificiell Intelligens(AI) kommer förändra din värld! | Digitala trender från Kina – få en inblick i vad som händer i Kina just nu | Women in tech – hur jag har lyckats som kvinna i IT-branschen.

Linda Johansson profilbild

Linda Johansson

CEO, Föreläsare & Expert Digital Commerce

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: