Linda Hammarstrand bannerbild

Linda Hammarstrand - Talare

Company Culture Advisor, Keynote Speaker & Författare

Linda Hammarstrand har över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi, och har implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Under 2015-2017 var hon ”Director of Passion” och en del av ledningsgruppen på Clarion Hotels. Hennes mål var att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare, och hennes arbete vann flertalet prestigefulla pris.
Linda liknar en välfungerande organisation vid en stafett, där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det handlar om att skapa ett team där samarbete, lyhördhet och tillit är viktiga grundstenar. Hon föreläser om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans – och inte bara samtidigt.
Att få känna sig engagerad, motiverad och i bästa fall passionerad på sin arbetsplats är en dröm för många. Men en vardag för andra. Hur skapar vi den här känslan? Och hur gör vi för att bibehålla den?
Linda Hammarstrands föreläsningar är tempofyllda med hög energi, många skratt och stor igenkänning. Du får alltid med dig konkreta verktyg för hur ni ska lyckas – tillsammans – i din organisation.

Boka en inspirerande föreläsning med Linda Hammarstrand hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Engagerad företagskultur | Att arbeta tillsammans - inte bara samtidigt | Självledarskap, Inspiration, Passion.

Linda Hammarstrand profilbild

Linda Hammarstrand

Company Culture Advisor, Keynote Speaker & Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: