Lina Thomsgård bannerbild

Lina Thomsgård - Talare

Skribent, museichef, föreläsare och poddare

Lina Thomsgård grundade Rättviseförmedlingen och är nu chef för det nystartade museet Stockholms Kvinnohistoriska. Hon är dessutom skribent, föreläsare och programledare för den populära podden Dumma människor tillsammans med Björn Hedensjö, hyllad som Sveriges smartaste podcast av SvD.

Lina har tidigare varit programledare för Svt:s kulturmagasin Kobra och tävlat i På Spåret tillsammans med Jason Diakité. Som skribent har hon bl.a. skrivit för Aftonbladet och Fokus.

Lina Thomsgård har alltid haft förmågan att skapa engagemang och hennes sätt att sprida kunskap gör att människor vill lyssna. Genom sitt engagemang för hon människor samman för att åstadkomma positiv förändring där det som mest behövs. Hennes erfarenheter och förmåga att engagera publiken gör Lina Thomsgård till en av Sveriges mest underhållande och inspirerande röster för jämställdhet, kommunikation och förbättring.

Boka en inspirerande föreläsning med Lina Thomsgård hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Sörj inte – organisera er! Men hur? | En annan historia, en annan framtid. | DET GÅR! 10 konkreta tips för ett effektivt jämställdhetsarbete.

Lina Thomsgård profilbild

Lina Thomsgård

Skribent, museichef, föreläsare och poddare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: