Lina Eklind bannerbild

Lina Eklind - Talare

Hälsocoach

Lina Eklind är inspirationsföreläsare, företagare, hälsopedagog, coach och ledare. Linas främsta driv ligger i att minska glappet mellan den extrema hälsan och den extrema ohälsan i Sverige. Hennes ambition är att göra hälsa mer tillgängligt och enkelt för fler. Det behöver inte vara krångligt att vara hälsosam.

De senaste tio åren har Lina Eklind ägt och drivit ett träningscenter med inriktning på hälsocoaching, beteendeförändring och att hjälpa folk att nå sina hälsomål. Hon har under åren coachat medlemmar både i grupp och individuellt, och drivs av att hjälpa folk till förbättring och förändring. Lina Eklind är utbildad folkhälsopedagog, NLP-coach samt träningsinstruktör.

Lina föreläser om den extrema hälsan, med ultramaraton och hemmagjord kombucha, och den extrema ohälsan, utan rörelse med snabbmat i soffan, och glappet som blir där i mellan. Det behöver varken vara svårt eller krångligt att hitta sätt som främjar och förbättrar hälsan. Små steg kan ofta räcka långt för att komma igång och bibehålla en hälsosam livsstil.

Syftet med Lina Eklinds föreläsningar är att få med sig publiken och att skapa delaktighet och engagemang bland deltagarna. Hon vill inspirera till hälsosamma vanor, mentalt välmående och massor av glädje. I föreläsningarna slår hon hål på en del hälsomyter och väcker nya tankar om hur vi kan leva så bra som möjligt utifrån våra förutsättningar.

Lina Eklind vill helt enkelt att fler ska hitta sitt ”Lagom”.

Boka en inspirerande föreläsning med Lina Eklind hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hälsosamt liv? Jag vet vad jag ska göra men jag gör det inte | Mat, träning och motivation | Måste det vara så svårt? | Extrem ohälsa vs Extrem hälsa

Lina Eklind profilbild

Lina Eklind

Hälsocoach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: