Lena Skogholm bannerbild

Lena Skogholm - Talare

Föreläsare och författare

Inspirationsföreläsare Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog – och har specialiserat sig på hur vi kan ha nytta av hjärnforskningen oss människor emellan och för egen del på ett mycket konkret sätt. Fokus är att samarbeta med hjärnans förutsättningar för att skapa bättre resultat och ett bättre arbetsliv.

Lena Skogholm har tidigare bl.a. arbetat med verksamhetsutveckling under många år, vilket ledde till mycket goda resultat. Resultat som sedan har visat sig i medarbetar- och kundenkäter. Lena föreläser om bemötande, kommunikation, ledarskap, svåra samtal, självledarskap och stresshantering, där hjärnforskningen alltid är den röda tråden. Hon bjuder på många aha-upplevelser och ger dig som åhörare konkreta verktyg som är lätta att direkt applicera i din vardag. Pedagogiskt, med hög igenkänning och glimten i ögat.

På ett vetenskapsbaserat och praktiskt användbart sätt visar Lena Skogholm hur det blir bättre för alla om vi förstår mer om hur vi människor fungerar. En större förståelse bidrar med en bättre stämning på arbetsplatsen, skapar välmående och ger dessutom både inspiration och skratt.

Lena Skogholm har gett ut flera böcker, ”Hjärnsmart bemötande – som ger toppresultat” och den mycket uppskattade boken ”Bemötandekoden”. ”Bemötandekoden” är en inspirerande och lättillgänglig guide där hon berättar målande om det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra.

Exempel på föreläsning:

Hjärnsmart bemötande – som ger toppresultat

Inspirerande föreläsning om hur du ger ett professionellt bemötande, många aha-upplevelser och konkreta verktyg. Vi utgår från hjärnforskning som förklarar hur vi människor fungerar.

Kan hjärnforskningen bli en guide för vardagen? Absolut! När vi samarbetar med hur vi människor faktiskt fungerar är det lätt att ge ett enastående bemötande! Ett professionellt bemötande med respekt och vänlighet.

  • Många aha-upplevelser
  • Konkreta verktyg
  • Professionellt bemötande
  • Gör svåra samtal lättare
  • Bättre stämning på jobbet
  • Inspiration och skratt
  • Lätt att direkt göra skillnad
  • Mer energi och välmående

 

Boka en inspirerande föreläsning med Lena Skogholm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Professionellt bemötande som ger toppresultat

Lena Skogholm profilbild

Lena Skogholm

Föreläsare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: