Lena Lid Falkman - Talare

Forskare och föreläsare

Lena Lid Falkman är forskare och undervisar sedan 1998 på Handelhögskolan i Stockholm. Hon är en mycket populär och efterfrågad skribent och föreläsare inom kommunikation, retorik, digitalisering och ledarskap. Hon föreläser om hur vi kan använda digitalisering på bästa sätt, det nya normala och framtidens arbetssätt. Hon är frekvent förekommande som expert i media och hennes föreläsning ”Det nya normala – arbetssättet och kontoret” ingick i UR Samtidens serie om ”Sveriges väg genom pandemin”, ett del av ett större projekt med fler än 80 olika forskare.

Just framtidens arbetssätt, ledarskap på distans och teknikens inverkan på våra vanor och våra liv är återkommande teman i Lena Lid Falkmans forskning. Hon har under de senaste åren fokuserat på hur den digitala revolutionen påverkar hur ledare och medarbetare samarbetar, ett ämne som blev extra aktuellt på senare år. Hon har gett ut ett antal publikationer om bland annat politisk kommunikation i sociala medier och digitala möten.

Lena Lid Falkman skräddarsyr alltid sina föreläsningar, och brinner för blandningen av forskning och praktik och de synergier det ger. Hon är lika van att både undervisa och föreläsa digitalt som live, och engagerar publiken med både fakta och humor.

Boka en inspirerande föreläsning med Lena Lid Falkman hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det nya normala - arbetssättet och kontoret | Att jobba tillsammans fast isär - det moderna arbetssättet | Det aktivitetsbaserade kontoret

Lena Lid Falkman profilbild

Lena Lid Falkman

Forskare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: