Leila Söderholm bannerbild

Leila Söderholm - Talare

Föreläsare, Mental och Fysisk hälsa

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert, flitigt anlitad av företag, magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor. Hon är 100 procent energi och använder humor, värme och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med mental och fysisk hälsa så har Leila en stor och djup kunskapskälla att ösa ur.

Stress, medarbetarskap, sömn och hjärnhälsa är lika viktiga som kost och motion.

Det är en konst att förmedla sitt budskap på det sättet som Leila gör, så bli inte förvånad om din grupp gapskrattar sig igenom föreläsningen. Att skapa känslor gör att vi kommer ihåg föreläsningen starkare.

Leila skräddarsyr gärna digitala föreläsningar kring ämnen som arbetsglädje, rörelse i vardagen och teamarbete på distans, både som kortare inspirationsfilmer, eller som längre live-streamade/inspelade föreläsningar. Allt utifrån hur ert behov ser ut.

Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är, och blandar sina kunskaper och erfarenheter med aktuell forksning och vetenskap. Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig, din arbetsgrupp och dina nära? Allt vi gör påverkar vår biokemi som i slutänden påverkar vårt beteende och de val vi gör dagligen.

Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila Söderholm många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt.

Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den? Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är viktigt, organen kommunicerar direkt med hjärnan. Om vi rör på oss, äter rätt näring, återhämtar oss och sover bra samt känner glädje så påverkas våra hormon och nervsystem, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd.

Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med den näring som kroppen behöver. Allt hänger samman kroppen och knoppen påverkar varandra följ med på en enastående intressant resa om hur allt påverkas av de val vi gör och vår omgivning.

Den blir inte unikare än så här tack vare Leila Söderholms otroliga sätt att berätta och förenkla så vittnar människor om att:

– ”Jag kunde ha lyssnat en hel dag”!
-”Ingen har någonsin förklarat kroppens processer på ett så enkelt och roligt sätt, jag ler fortfarande”!
–”Mina medarbetare pratade om Leilas föreläsning varje lunch och många gjorde direkta åtgärder i sitt liv. Tänk att hon kunde åstadkomma detta på bara en timme”!
-”Vilken energi och värme, vi var helt golvade!”

Boka Leila om du vill…
… inspireras och hitta motivation till förändring… få en kickstart för bättre vanor … få konkreta, roliga och enkla tips

Boka en inspirerande föreläsning med Leila Söderholm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: 100%Hälsa | 100% Arbetsglädje,

Leila Söderholm profilbild

Leila Söderholm

Föreläsare, Mental och Fysisk hälsa

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: