Lars Johan Åge bannerbild

Lars-Johan Åge - Talare

Författare, professor och föreläsare

Den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia är att vi kunnat samarbeta och hitta en gemensam väg framåt. Genom lyckad kommunikation och effektivt samarbete har vi kunnat vara mer innovativa, bättre på att leda och vara smartare som förhandlare.

Vi kallar detta att komma överens. Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att INTE komma överens i organisationen, teamet eller med kunden, gigantisk. Det kommer märkas i allt från minskad trivsel till ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och massor av missade möjligheter.

I föreläsningen ”Konsten att komma överens” ger Lars-Johan Åge nycklarna till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi och illustreras med exempel som alla i affärsvärlden kan känna igen sig i.

Lars-Johan Åge är en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati.

Boka en inspirerande föreläsning med Lars-Johan Åge hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Happy Happy – Konsten att komma överens

Lars Johan Åge profilbild

Lars-Johan Åge

Författare, professor och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: