Kristina Paltén bannerbild

Kristina Paltén - Talare

Ultralöpare, Författare, Coach, Äventyrare

Kristina Paltén föreläser om hur man skapar förutsättningar för att lyckas, om mod, rädsla, risken att misslyckas, mentala strategier, om hur extremt höga mål motiverar och engagerar både individen och organisationen. Kristina delar med sig av kunskapen om hur man lockar fram den gränslösa potential som finns i varje människa och hur vi skapar team av sådana människor. Föreläsningarna handlar även om att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld, om vikten att välja tankar och om att ständigt bygga tro på sig själv. Kristina blandar sina idrottsliga- och äventyrserfarenheter med erfarenheten av att ha varit chef och projektledare i 18 år.

Kristina Paltén är den första kvinnan att springa ensam genom Iran, en sträcka på 1 840 kilometer. Kristina har tidigare sprungit den 3 262 kilometer långa sträckan Turkiet-Finland tillsammans med vännen Carina Borén. De två medelålders kontorskvinnorna snittade ett maraton per dag, i sjuttiofem dagar i sträck! Därefter paddlade de 493 kilometer hem till Stockholm.

På meritlistan finns även världsrekordet på 48 timmars löpning på löpband då Kristina sprang 322,93 kilometer, det nordiska rekordet i 6-dagarslöpning på 721,79 kilometer, seglingen Fiji-Nya Zeeland och bestigningen av Aconcagua, 6 962 meter högt, samt paddlingen Stockholm-Göteborg – i februari.

Kristina är civilingenjör i materialfysik, diplomerad samtalscoach och organisationskonsult samt har läst journalistik, företagsekonomi och litterärt skapande. Hon är författare till ”Tänk om jag fixar det!”, en bok om mentala strategier samt ”Den rädda löparen” som handlar om hennes sololöpning genom Iran. ”Den rädda löparen” har givits ut på sju språk. Filmerna från henns löpning genom Iran har setts av över 45 miljoner människor.

Boka en inspirerande föreläsning med Kristina Paltén hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ensam genom Iran - 184 mil av tillit | Att våga misslyckas för att lyckas | Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit? | Hur jag dansar med livet

Kristina Paltén profilbild

Kristina Paltén

Ultralöpare, Författare, Coach, Äventyrare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: