Kristina Hagström Ilievska - banner

Kristina Hagström Ilievska - Talare

Förändringsledare

Kristina Hagström Ilievska är ett energiknippe med en enorm passion för livet! Hon ser sig själv som den naiva optimisten med rebelliska drag som aldrig tackar nej till chansen att utveckla och förbättra saker och ting. Under en föreläsning med Kristina kommer du få handfasta tips och råd på hur du och din organisation kan arbeta framåt.

Kristina är föreläsare och specialist inom företagskultur, sälj- och marknadsintegration och förändringsprocesser. Hon är en prisad förändringsledare och grundare av välgörenhetsorganisationen ”From One to Another” – en organisation som når över 1000 kvinnor i Kenya och har gett över 500 flickor möjlighet till längre skolgång.

Så gör dig beredd på passionerade föreläsningar som berör ämnen som företagskultur, förändringshantering och vägen till lycka. Det är omöjligt att lämna en föreläsning med Kristina Hagström Ilievska utan ett stärkt engagemang och en lekfull känsla av att allt är möjligt med rätt verktyg!

Kristina skräddarsyr gärna en föreläsning tillsammans med dig och din organisation. Här är ämnen hon ofta föreläser om:

  • Changeonomics – Från vision till aktion utan rädsla.
  • Vad faaan ska jag med sälj till? Hur en säljkultur skapar framgång, samt hur du kan få den att leva i ditt bolag.
  • Sälj- och marknadsintegration – Varför det är avgörande för alla organisationer som vill lyckas och hur du får till det.

 

Andra aktuella föreläsningar:

CORPORATE BULLSHIT – Hur du undviker plattityder i en omorganisation.

Som företagsledare förväntas du presentera fina ord i powerpoint-presentationer då och då. Men om du inte kan omvandla de där orden till verklighet för dina medarbetare är de inte värda ett dugg.

När värderingar och verkligen inte stämmer överrens skapas ett gap mellan ledning och medarbetare som gör det svårt att leda, förändra och förbättra. Allt det där som är ledningens jobb… är det verkligen så? Vilket ansvar har jag som medarbetare i detta?

I den här föreläsningen tittar vi på vanliga fällor både ledningsgrupper och medarbetare går in i och inspirerar med smarta lösningar för att undvika dem.

Vägen till lycka går inte där du tror! Är det därför den är så svår att hitta?

Kristina Hagström Ilievska har alltid haft höga ambitioner och en av dem är att förbättra världen. På vägen har hon famlat och snubblat. Till slut förstod Kristina att det krävdes en särskild sorts ödmjukhet för att hon skulle lyckas.

Som grundare av den ideella organisationen ”From One to Another” har Kristina Hagström Ilievska samlat sina insikter i en föreläsning om vad lycka är och hur du kan få en lyckligare vardag! Lyckoforskningen visar nämligen att om vi hjälper andra till ett lyckligare liv, hjälper vi även oss själva.

Kristina bjuder på inspiration, glädje och ett lustfyllt ifrågasättande i en föreläsning som kan förändra ditt sätt att se på lycka. Du kommer att gå från föreläsningen med högre energinivåer och med redskap att göra både dig själv och människor runt dig lyckligare. På så sätt gör vi världen lite bättre tillsammans.

Kristina Hagström Ilievska lever även som hon lär, så när du bokar denna föreläsning går 50% av intäkten oavkortat till just From One To Another.

Boka en inspirerande föreläsning med Kristina Hagström Ilievska hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: CORPORATE BULLSHIT - Hur du undviker plattityder i en omorganisation | Changenomics | Vägen till lycka är inte svår att hitta | Våga våga

Kristina Hagström Ilievska

Förändringsledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: