Kristin Kaspersen bannerbild

Kristin Kaspersen - Talare

Programledare, författare & föreläsare

Kristin Kaspersens kreativitet, trygghet och scenvana märks – oavsett om hon föreläser, programleder eller modererar. Hon har sedan sin debut som programledare 1992 synts i TV-rutan i några av de största svenska produktionerna, bland annat som programledare för Idrottsgalan, Cancergalan och TV4:s Nyhetsmorgon.

Kristin har gett ut ett flertal böcker kring teman som hälsa, välmående och träning. Kring två av dessa har Kristin också utvecklat uppskattade föreläsningar, ”Vägen till att leda mig själv” (2020) och ”Good Morning” (2018). Kristin Kaspersen inspirerar och väcker såväl nyfikenhet som reflektion med sina föreläsningar.

 

Jag lär, Jag leder, Jag Är mitt liv

Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Sambandet mellan tanke och kropp. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

Good Morning

En föreläsning om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt. Kristin har skrivit en bok under samma titel och under tiden hon skrev boken lärde hon sig vikten av att verkligen ge kroppen en chans att vakna och hur det på riktigt gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet att komma igång. Efter att drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin hittat ett sätt att starta dagen utan stress.

Planering, behaglig träning och bra kost är delar av det hon pratar om för att kroppen ska få en chans att följa din vilja resten av dagen.

Boka en inspirerande föreläsning med Kristin Kaspersen hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jag är, Jag leder, Jag är Mitt Liv | Good Morning

Kristin Kaspersen

Programledare, författare & föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: