Klas Hallberg bannerbild

Klas Hallberg - Talare

Husfilosof, författare & föreläsare

Klas Hallberg är en av Sveriges mest framstående föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Hans föreläsningar är en blandning av humor och djupaste allvar. Han är sedan många år en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare, och nyligen rankad som en av världens bästa talare.

Innan Klas ställde sig på scen ägnade han åratal att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestations-psykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Den kunskapen använder han på scen.

 

Om föreläsningarna

Klas gör allt han kan för göra sig relevant i varje sammanhang. Han kommer inte med en färdig standardföreläsning. Du kan förvänta dig hög energi och en till synes förvirrad struktur som mynnar ut i både aha-upplevelser, ljudliga skratt och en och annan smärtsam tankeställare.

Föreläsaren

Med humor vill Klas hjälpa folk att få syn på vad som är angeläget och få dem att våga göra det. Klas tillhör de bästa talarna i världen. Han rankades 2019 till topp tio av 5000 talare som studerats av SpeakerRating. Hösten 2018 utsågs han återigen till Sveriges bästa talare då han fick det Stora Talarpriset (Sveriges största oberoende pris).

Författaren

Klas har skrivit flera böcker i genren psykologi/management. Nu är han aktuell med boken ”I kundens skor”, som han har skrivit tillsammans med Per Kristensson som är professor i psykologi med inriktning konsumtion och innovation vid Centrum för tjänsteforskning på Karlstads universitet. Boken handlar om att skapa värde utifrån kundens, resenärens, patientens, medborgarens eller helt enkelt någon annan människas perspektiv.

Husfilosofen

Klas är sedan 2015 husfilosof på Sveriges Radio, P4 Extra. Programmen sänds regelbundet, ca en gång i månaden. Med stor portion sunt förnuft, humor och värme delar Klas med sig av reflektioner över stort och smått.

Boka en inspirerande föreläsning med Klas Hallberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Digitalt peptalk | I kundens skor | Hålla ihop gruppen och hålla organisationskulturen levande | Förstå kunden! | Förstå medborgaren! | Bemötandets magi | Mask – Mört – Gädda | Att göra det omöjliga möjligt | Prestera bättre och må bättre

Klas Hallberg profilbild

Klas Hallberg

Husfilosof, författare & föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: