Katrina Bimell bannerbild

Katrina Bimell - Talare

Föreläser om AI och digitalisering

Katrina Bimell är ekonomen och interaktionsdesignern som sålde sitt första tech-företag som 23-åring. Hon byggde en app som skulle främja emotionell intelligens mellan barn och föräldrar, ett passion-projekt som hon satt med om kvällarna under tiden som hon gick en yoga-utbildning på Bali. En vecka efter hemkomsten sålde hon appen till ett techbolag i Stockholm.

Hon har sedan dess arbetat med EU-parlamentets digitaliserings-arbete, varit i spetsen för ett av “Big Five”-företagens digitala transformation och blivit rekryterad av Google Sverige för att hjälpa fler personer och organisationer att bli digitala.

Hon har även hunnit studera vid Hyper Island, SBS och Singularity University där insikter i exponentiell teknologi, design och psykologi och AI varit centralt. Idag arbetar hon som konsult, föreläsare och utbildar andra föreläsare inom digitalisering under Googles varumärke. Genom sitt arbete för Google Sveriges satsning, Digitalakademin, har Katrina utbildat och konsulterat över 300 organisationer, stora som små, i värdeskapande digitalisering.

Katrinas breda erfarenhet med olika organisationer gör hennes föreläsningar präglade av inkludering, pedagogik, humor och mersmak för tech. Föreläsningarna kan skräddarsys för att passa målgrupper med olika kunskapsnivåer och områden såsom; ledarskap, innovation, vård, kultur och utbildning.

För närvarande erbjuder Katrina Bimell tre huvudföreläsningar:

• Människa möter Maskin: Lär dig grunderna i AI på 30 min

Många organisationer påstår sig ta “data-drivna beslut”, andra vill komma igång med det; men vad innebär det i praktiken? Denna tankeväckande föreläsning avmystifierar begreppen “data-driven”, ”maskininlärning” och väcker mersmak för AI:ns möjligheter i organisation och samhälle.

Alla kan arbeta med AI på ett meningsfullt sätt, oavsett om du är anställd i en liten eller stor organisation, frilansar eller är nyfiken på att utforska en karriär som data-analytiker.

• Sociala Medier i Förändring: Trender, Algoritmer och Strategier

Vi människor förändras och sociala medier för-ändras med oss. I denna inspirationsföreläsning tittar vi på den historiska utvecklingen av sociala medier, hur plattformarna är uppbyggda idag och kikar i den “data-drivna kristallkulan” för att se hur plattformarna ser ut att förändras kommande 10 år.

• Lyft din Digitala Profil: Hemsida, Instagram och LinkedIn

Att skapa och vårda sin digitala närvaro är att delta i den digitala demokratin. I den här inspirations-föreläsningen går Katrina steg för steg igenom hur digitala profiler skapas, i vilken ordning skapandet sker och hur profilen över tid kan växa med hjälp av sociala medier. Vare sig du som deltagare tillhör en organisation, är frilansare eller privatperson så kommer denna föreläsning att vara matnyttig i skapandet av din unika, digitala närvaro. Vilka trender och funktioner kan komma att dominera härnäst? Det och mycket mer får du reda på i föreläsningen!

Missa inte möjligheten att accelerera din organisations kunskaper i digitala färdigheter. Boka en föreläsning med Katrina Bimell idag!

Boka en inspirerande föreläsning med Katrina Bimell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Människa möter Maskin: Lär dig grunderna i AI på 30 min | Sociala Medier i Förändring: Trender, Algoritmer och Strategier | Lyft din Digitala Profil: Hemsida, Instagram och LinkedIn

Katrina Bimell profilbild

Katrina Bimell

Föreläser om AI och digitalisering

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: