Katarina Blomkvist bannerbild

Katarina Blomkvist - Talare

Föreläsare och docent i företagsekonomi

Dr. Katarina Blomkvist är docent i företagsekonomi med inriktning entreprenörskap och internationalisering. Hon har skrivit flera forsknings- och policyrapporter om innovation och intraprenörskap, samt publicerat ett flertal journalistiska artiklar om digital innovation och grön förnyelse.

Katarina är en erfaren och mycket uppskattad föreläsare. Hennes föreläsningar erbjuder verktyg för företag och individer att utveckla sin intraprenöriella kraft. Hur får man medarbetare att bli mer kreativa och stiga fram som intraprenörer? Hur skapar man på allra bästa sätt ett ledarskap som leder till innovation och förändring? Katarina Blomkvist hjälper er att se rutiner, strukturer och kulturer i er organisation, och skapar med sin definition och djupa kunskap om intraprenörskap ett ramverk för er att börja verka inom. 

Den senaste forskningen visar att intraprenörskap är lösningen för existerande organisationer att ställa om till grön och digital förnyelse. Rätt använt utgör den systematik som finns inneboende i intraprenörskapet nyckeln till innovation och framgång, både inom privat och offentlig sektor. Katarina Blomkvist inspirerar och ger individer och organisationer verktyg att stärka och utveckla sin intraprenöriella kraft. 

Boka en inspirerande föreläsning med Katarina Blomkvist hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Intraprenörskap - Förnyelse som skapar värde | 2030 - Grön förnyelse

Katarina Blomkvist profilbild

Katarina Blomkvist

Föreläsare och docent i företagsekonomi

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: