Karin Zingmark Banner

Karin Zingmark - Talare

Författare, rådgivare och talare

Hur kan man bygga kultur trots att vi inte ses? Går det att vara kreativ på distans? Hur kan man bygga relationer och ersätta det spontana kaffemaskins-snacket när vi inte jobbar från samma plats? Och hur ska man säkerställa att verksamhetens behov kommer först i en värld där människor jobbar var man vill och när man vill? Det är några av de frågor vi ska diskutera i en interaktiv föreläsning på temat ledarskap i hybrida arbetsmiljöer.

Karin Zingmark har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Under åren på Microsoft fick hon praktisk erfarenhet av att leda team i ett flexibelt och uppkopplat arbetsliv, eftersom Microsoft som första bolag i Sverige introducerade ett aktivitetsbaserat kontor med därtillhörande hybrid arbetsmiljö redan 2012. Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation. Karin Zingmark är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute.

Karin Zingmark är dessutom utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare 2020, 2021 och 2022 samt nominerades som Årets Talare 2019. Hon inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld.

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Zingmark hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det Nya Normala - viken av tillit och kommunikation när vi jobbar på distans | Maxa Modet - förändring genom tillit och kommunikation | Ledarskap och kommunikation i en uppkopplad värld | Morgondagens ledarskap - bygg team präglade av tillit och mod | Maxa Snacket - så bygger du din kommunikativa organisation

Karin Zingmark profilbild

Karin Zingmark

Författare, rådgivare och talare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: