Karin Zingmark Banner

Karin Zingmark - Talare

Författare, rådgivare och talare

Karin Zingmark har 20 års erfarenhet av att driva förändring från ledande befattningar i IT- och mediabranschen, bl.a. för Microsoft och Viasat. Hon är författare till ”Maxa Snacket”, om kommunikativt ledarskap, och ”Maxa Modet”, om förändring genom tillit och kommunikation. Hon är en aktiv styrelsemedlem, är certifierad i grunderna i Neuroledarskap och är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare samt är nominerad till Årets Talare 2019.

Karin Zingmark kopplar ihop omvärld, organisation och kommunikation på ett unikt sätt, som inspirerar till förändring. Hon föreläser om hur dialogen mellan medarbetare, chefer och kunder påverkas av digitaliseringen och den ständiga förändringen, och hur man kan agera för att skapa en modig, kommunikativ organisation. Karin ger konkreta verktyg för att skapa förändringar i organisationer, för att bygga tillit och ökat engagemang.

Karin är lika trygg på en stor scen inför tusentals åhörare, som i en workshop eller föreläsning för exempelvis en ledningsgrupp. Hon är en rutinerad föreläsare med bred erfarenhet, och föreläser bland annat gärna om digital kommunikation, ledarskap, sociala trender, digitalisering och varumärkesbyggande. Karin är säker framför kameran och är van vid både större och mindre digitala evenemang.

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Zingmark hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det Nya Normala - viken av tillit och kommunikation när vi jobbar på distans | Maxa Modet - förändring genom tillit och kommunikation | Ledarskap och kommunikation i en uppkopplad värld | Morgondagens ledarskap - bygg team präglade av tillit och mod | Maxa Snacket - så bygger du din kommunikativa organisation

Karin Zingmark profil

Karin Zingmark

Författare, rådgivare och talare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: