Karin Winther bannerbild

Karin Winther - Talare

Producent & Digital strateg

Så når du ut i digitala kanaler

Karin Winther är producent, kreatör och digital strateg med över 10 års erfarenhet från tv, kommunikation och digitalisering. Hon har bland annat arbetat i roller som digital chef, kreativ chef, innehållsutvecklare och exekutiv producent på företag som SVT, Nexiko, Baluba och UR. Med spetskompetens inom digitala medier och video är hon unik som expert på att skapa rörligt innehåll som engagerar på olika plattformar. Hon har även varit krönikör inom digitala trender för Veckans Affärer och driver en välbesökt blogg på Resumé.

Idag jobbar hon som konsult med några av Sveriges mest välkända bolag och organisationer på sin kundlista.

Som föreläsare levererar Karin Winther konkreta tips och verktyg för att göra intryck i en digital värld. Ni får med er inspiration och värdefulla insikter för att lyckas med er digitala kommunikation 2021, skapa engagerande video och nå fram till era målgrupper med innehåll som berör.

Med erfarenhet som programledare i SVT-produktioner som Kulturnyheterna, Hype och Von Svenssons kläder samt konferencier för Guldägget och Grammisgalan är hon både föreläsare med fingertoppskänsla och en rutinerad moderator.

Karin erbjuder föreläsningar inom följande områden:

  • Digital kommunikation 2021: det här funkar!
  • Så kommunicerar du med unga målgrupper
  • Så lyckas du med livesändningar
  • Skapa engagerande video för sociala medier

 

Föreläsningarna anpassas utifrån varje kunds önskemål och behov.

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Winther hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Så kommunicerar du med unga målgrupper | Digital kommunikation 2020: det här funkar! | Så lyckas du med livesändningar | Så skapar du film för sociala medier | TikTok – guide, strategi & innehåll

Karin Winther profilbild

Karin Winther

Producent & Digital strateg

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: