Karin Winther bannerbild

Karin Winther - Talare

Producent & Digital strateg

Expert på Generation Z, hållbarhet och digitala trender 

Karin Winther är strategisk konsult med fokus på hållbarhet, Generation Z och digital kommunikation. Hon har en lång erfarenhet som journalist, med bakgrund inom tv, media, digitala trender och digitalisering. Med sin spetskompetens är hon unik som expert på att förstå hur unga idag ser på hållbarhetsfrågor – och vad de förväntar sig av företag, både som konsumenter och anställda.

Hon medverkar regelbundet som expert kring Generation Z, digitala trender och tech i TV4, SVT, Aftonbladet, Resumé och Dagens Media. Hon har även varit krönikor inom digitala trender för Veckans affärer och driver en välbesökt blogg på Resumé.

Karin Winther har stor erfarenhet av att stå på scen och framför kameran, med bakgrund som programledare på SVT och en gedigen meritlista som konferencier och moderator. Med erfarenhet från Grammisgalan, Guldägget och Schibsted Next är hon både en föreläsare med fingertoppskänsla och en rutinerad moderator.

Idag jobbar hon som konsult med några av Sveriges mest välkända bolag och organisationer på sin kundlista.

Som föreläsare levererar Karin Winther kunskap och inspiration för att förstå Generation Z och deras förväntningar på hållbarhet, för att ni ska kunna framtidssäkra er affär och organisation. Ni får med er inspiration och värdefulla insikter för att förstå och attrahera nästa generation, som anser att frågor som klimat och miljö är avgörande för hur de konsumerar och vilken arbetsgivare de väljer.

Föreläsningar skräddarsys givetvis med fokus på kundens specifika behov/bransch, för att exempel och rekommendationer ska bli så relevanta som möjligt.

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Winther hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Så kommunicerar du med unga målgrupper | Digital kommunikation 2020: det här funkar! | Så lyckas du med livesändningar | Så skapar du film för sociala medier | TikTok – guide, strategi & innehåll

Karin Winther profilbild

Karin Winther

Producent & Digital strateg

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: