Karin Callin bannerbild

Karin Callin - Talare

Chef Skill Capture Team

Att mångfald och inkludering är bra är det många som håller med om, eller hur?! När vi kan knyta det till ett affärsresultat och integrera det i företagets strategi då blir det ännu bättre – för alla!

Kunder, ägare, medarbetare och samhället i stort tjänar alla på mångfald och inkludering. Karin Callin har under flera år jobbat med Skill Capture, Scanias framgångsrika koncept som syftar till att inspirera och systematisera mångfald och inkludering in i det dagliga arbetet. De positiva effekterna är många – bli effektivare, mer innovativa, få mer motiverade och engagerade medarbetare och förmåga att attrahera framtida talanger.

Karin Callin delar med sig hur de inom denna stora organisation med c:a 47000 anställda implementerat Skill Capture, vilka framgångsfaktorerna varit och utmaningar längs vägen. Med båda fötterna på jorden, många målande, konkreta exempel och en hel del humor tar Karin oss med på Scanias resa i detta högaktuella ämne. Karin har lång chefserfarenhet och har under de senaste tio åren jobbat med ledarutveckling och utbildning på Scania.

Passionen för mångfaldsfrågan väcktes under de tre år hon jobbade för Scania i Indien, där hon själv fick uppleva att inte tillhöra normen, att jämställdhet inte går att ta för givet och hur man kan dra nytta av mångfald för att skapa riktigt bra resultat genom en inkluderande kultur.

Boka en inspirerande föreläsning med Karin Callin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: D&I is big business not small talk | Enfald eller mångfald och inkludering? | Framgångsfaktorer i förändringsprojekt i stora organisationer

Karin Callin profilbild

Karin Callin

Chef Skill Capture Team

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: