Kalle Zackari Wahlström - Foto Ulrika Malm (1)

Kalle Zackari Wahlström - Talare

TV-profil och författare

Kalle är reklamaren som blev träningsbloggare och programledare i TV. Kalle är ingen träningsperson, men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. I SVT-programmet Svett och etikett visade Kalle att träning kan vara nåt kul och att man kan gå ner supermycket i vikt om man äter kokt torsk till frukost. Gympaläraren som sändes i samma kanal handlade om våra barn och hur vi får dem att röra på sig mer. Programmet tilldelades Kristallen som Årets Program.

Hösten 2017 sändes TV-serien Kalles sex liv i vilken han träffade människor som valt att leva sina liv utanför samhällets normer. I Kalle och Britas sex liv fortsatte sökandet efter dem som brutit sig loss från ekorrhjulet och börjat om. Nu har Kalle och hans familj köpt en bondgård. I programmet ”Hjälp vi har köpt en bondgård” kunde vi följa dem där de lever sin dröm om att byta liv, lämna all ångest och stress i stan och flytta till landet med familjen.

Kalle är författare till böckerna ”Stark som en björn, snabb som en örn” och ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. I första boken testar han alltifrån Body Balance till bergsbestigning, och berättar om sin syn på träningen, maten och livet- på ett garanterat opekpinnigt sätt. I den andra boken fortsätter Kalles korståg för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul!

Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

 

Föreläsning: Stark som en björn, snabb som en örn

Kalle Zackari Wahlström föreläser om hur man kan tänka kring träning för att det inte ska kännas ”så satans tråkigt” och berättar om jobbiga saker han har gjort och vad han har lärt sig av det.

”Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Jag vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl.”

Boka en inspirerande föreläsning med Kalle Zackari Wahlström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Stark som en björn, snabb som en örn

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

TV-profil och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: