Kaia Eichler bannerbild

Kaia Eichler - Talare

Hållbarhetschef

Kaia Eichler är hållbarhetschef för Serneke Group. Hon har tidigare varit hållbarhetschef på AFRYs bygg- och fastighetserbjudande och ledde då det strategiska arbetet, affärsutvecklingen och positioneringen inom hållbarhet och klimatneutralitet riktad mot bygg- och fastighetsbranschen.

Kaia Eichler är civilingenjör inom väg och vatten, med inriktning på installationsteknik, och tillträdde sin nya tjänst på Serneke i december 2021. Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med en tydlig innovativ och hållbar profil.

Kaia har jobbat i byggbranschen drygt elva år som uppdragsledare med energi-, miljö- och miljöcertifieringssamordning med fokus på strategisk rådgivning i tidiga skeden, byggnads- och fasadoptimering samt innovativa energilösningar.

Hon är van föreläsare och moderator och var bland annat talesperson för AFRYs koncept ”Future Cities”, där hon jobbade med frågor som förbättringen av livskvaliteten i våra städer i framtiden och utvecklingen av hållbara städer för kommande generationer.

Boka en inspirerande föreläsning med Kaia Eichler hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Klimatneutralitet i bygg- och fastighetsbranschen: drivkrafter, incitament och lösningar

Kaia Eichler profilbild

Kaia Eichler

Hållbarhetschef

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: