Kaia Eichler bannerbild

Kaia Eichler - Talare

Hållbarhetschef

Kaia Eichler är hållbarhetschef för AFRYs bygg- och fastighetserbjudande. Hon leder det strategiska arbetet, affärsutvecklingen och positioneringen inom hållbarhet och klimatneutralitet riktad mot bygg- och fastighetsbranschen. Kaia ingår dessutom i ledningsgruppen för affärsområdet ”Buildings” som samlar cirka 2000 konsulter i sex europeiska länder.

Kaia Eichler är civilingenjör inom väg och vatten, med inriktning på installationsteknik, och har jobbat på AFRY sedan 2016. AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning.

Kaia har jobbat i byggbranschen drygt elva år som uppdragsledare med energi-, miljö- och miljöcertifieringssamordning med fokus på strategisk rådgivning i tidiga skeden, byggnads- och fasadoptimering samt innovativa energilösningar.

Hon är van föreläsare och moderator samt talesperson för AFRYs koncept ”Future Cities”, där hon bland annat jobbar med frågor som förbättringen av livskvaliteten i våra städer i framtiden, och utvecklingen av hållbara städer för kommande generationer.

Kaia Eichler har tidigare byggt upp en sektion inom tjänsteområdet Hållbart Byggande i Göteborg.

Populära rubriker: Klimatneutralitet i bygg- och fastighetsbranschen: drivkrafter, incitament och lösningar

Kaia Eichler profilbild

Kaia Eichler

Hållbarhetschef

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: