Judith Wolst bannerbild ny

Judith Wolst - Talare

Digital strateg, författare och entreprenör

Judith Wolst är entreprenör, digital rådgivare och författare. Hon har arbetat med digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt arbete både inom det privata näringslivet och offentlig sektor. Judith är trendspanaren som löpande skriver rapporter på temat hållbarhet, digitalisering och framtidens teknologier med bland annat AI, blockkedjor och 3D-skrivare i fokus. Hon medverkar löpande i svensk media som digital expert.

Som föreläsare kombinerar Judith sina djupa kunskaper inom digitalisering med en förmåga att engagera och entusiasmera sin publik. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för den målgrupp hon föreläser för.

Judith har stor erfarenhet att arbeta framför kameran, bland annat som programledare för en av Expressens TV-satsningar, som stående inslag i morgonsoffor och som moderator för digitala events. Hon har dessutom tillgång till en egen studio som möjliggör för föreläsningar på distans.

Judith skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån målgruppen så att exempel och rekommendationer bli så relevanta och användbara som möjligt.

Tema 1: Digital transformation – rustad för nästa fas?

Den tekniska utvecklingen går in i en ny fas och förändrar återigen spelreglerna för företag och samhället – nu med teknologier som AI, blockkedjor, 3D-printing och IoT i spetsen. Vad behöver vi veta för att stå rustade för framtiden?

Föreläsningen är uppbyggd kring teknikens och affärens/samhällets respektive spelregler och avslutas med fokus på människan och allas vår roll i den digitala omställningen. En mänsklig aspekt som är minst lika viktig som de möjligheter som tekniken skapar.

De konkreta exempel som tas upp anpassas efter åhörarna.

 

Tema 2: Framtiden är hållbar – teknikens roll i den gröna transformationen

Vi har nått en brytpunkt i utvecklingen där disruptiva teknologier skapar möjlighet till helt nya typer av hållbara lösningar framåt. I den här föreläsningen går Judith igenom vilka teknologier som spelar en central roll i den gröna transformationen, hur de bör prioriteras och vad vi behöver veta.

I föreläsningen anpassar Judith sina exempel på tillämpningar utifrån mottagarens bransch och förutsättningar.

 

Tema 3: Digitalisering för kommuner och offentlig sektor

Digitaliseringen medför att samhällsmedborgare idag ställer helt annorlunda krav mot vad de gjorde för bara ett par år sedan. Vad innebär detta för kommuner och för offentlig sektor?

Judith brinner extra mycket för hur teknologi kan användas för att skapa ett bättre samhälle. Hon har bland annat ha arbetat som ordförande för Helsingborgs Stads reformgrupp för digitalisering och driver idag plattformen SusTechable.com med fokus på ”Technology of today and tomorrow that has a positive impact on society”.

Boka en inspirerande föreläsning med Judith Wolst hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Digital transformation – rustad för nästa fas? | Digitalisering för kommuner och offentlig sektor | Framtiden är hållbar – teknikens roll i den gröna transformationen

Judith Wolst profilbild

Judith Wolst

Digital strateg, författare och entreprenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: