Jonas Helgesson bannerbild

Jonas Helgesson - Talare

Föreläsare

Jonas Helgesson är killen som har kämpat hela sitt liv. Han föddes med en allvarlig CP-skada och dömdes till att varken tala och gå. Med det stoppade inte honom från att drömma. Det finns inga hinder som är för stora för att inte kunna övervinnas, det är Jonas ett levande bevis på. Idag har han körkort, åker runt i hela landet och kör föreläsningar. Han är också gift och har två barn.

Trots mycket humor har Jonas Helgesson alltid en seriös underton som handlar om att hans CP-skada inte utgör hela hans identitet. Han talar om vikten att bojkotta sina fördomar och se olikheter som något positivt. Vem man än är kan man leva ett utvecklande, rikt liv!

Som föreläsare, ståuppare och författare beskriver han både förtvivlan i sina begränsningar och glädjen i den stund då begränsningarna besegras.

Jonas pekar på tacksamheten mitt i eländet, hoppet mitt i hopplösheten och det möjliga mitt i det omöjliga. Allt Jonas Helgesson talar om utgår från begreppen människosyn och livssyn. Han talar alltid personligt utifrån sitt eget liv och alltid med en stor dos humor. Hans enorma förmåga att beröra gör att man minns stunden med Jonas länge.

Jonas Helgesson har haft över 1500 föreläsningar sedan han började 2007. Han har pratat för skolor, företag, kommuner, föreningar, sjukhus etc.

Boka en inspirerande föreläsning med Jonas Helgesson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ett CP Bra Liv | Vägen framåt

Jonas Helgesson profilbild

Jonas Helgesson

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: