Jonas Eriksson bannerbild

Jonas Eriksson - Talare

F d fotbollsdomare, entreprenör, expert på SVT

Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrike domare genom tiderna, domare på högsta internationella nivå med erfarenhet från med erfarenheter från VM, EM och Champions League. Han har kombinerat en karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik civil karriär där han framgångsrikt har byggt upp och sålt flera bolag – och fortfarande gör. Han är en av drakarna i SVT:s ”Draknästet” 2021, där han investerar i olika idéer och entreprenörer.

Med utgångspunkt från sina möten med världens bästa fotbollsstjärnor som Messi, Zlatan och Ronaldo berättar Jonas Eriksson om blixtsnabba beslut, vikten av kommunikation, arbete under en extrem press samt vilka likheter som finns mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten. Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att uppskatta föreläsningen. Jonas berör många relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Jonas gav 2021 ut boken ”Korthuset – En domares berättelse om kickarna och spelet bakom världsfotbollen” om sin karriär som domare på absoluta toppnivå. En bok om prestationskrav, skandaler, internationella stjärnor och svågerpolitik. Gör en proffsdomare en perfekt match, säger ingen ett ord om saken. Gör man en dålig, är man direkt allas hatobjekt, ensam ansvarig för allt.

Med de förutsättningarna i ryggen gick Jonas Eriksson gång på gång ut på de största och mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Jonas Eriksson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Blixtsnabba beslut | Mitt jobb: chef för Zlatan, Messi och Ronaldo | Arbete under extrem press | Med teamwork till toppen

Jonas Eriksson profilbild

Jonas Eriksson

F d fotbollsdomare, entreprenör, expert på SVT

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: