Johnny Sundin bannerbild

Johnny Sundin - Talare

Föreläsare, Moderator & Kreativitetsexpert

Johnny Sundin har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare – och – en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Som föreläsare pratar han om de trender och nya företeelser som skapar närodlade livsmönster i en värld av nya globala vanor. Skarpa analyser och smart visuell retorik tar åhörarna med på en tankeväckande resa in i en positiv framtid inom miljö, hi-tech, beteendevetenskap, hjärnforskning, entreprenörskap och astronomiska nanoperspektiv.

Johnny Sundin föreläser också om mod, nyfikenhet och förändring. Och om hur det kreativa tänkandet är nyckeln till att möta framtidens utmaningar och gör oss alla till medskapare av en bättre och mer hållbar värld. Rappt, interaktivt och med en underhållande storytelling som inte lämnar någon mungipa oberörd.

 

Aktuell föreläsning:

Kreativitet = Förändring

När världen och vardagen ruskas om, utvecklas och förändras så behöver vi träna upp vårt kreativa tänkande. Det är den enskilt viktigaste nyckeln till att kunna förhålla sig till alla de nya mönster som accelererar oss rakt in i framtiden. Men framför allt för att
kunna vara medskapare av kreativa lösningar och nya innovationer. Det som driver lönsamhet och tjänsteutveckling i rätt kompassriktning.

I den inspirerande föreläsningen ”Kreativitet = Förändring” så får du en engagerande resa bland hjärnvindlingarna till nya tankemönster, mentala komfortzoner, mod och nyfikenhet. Vi utforskar vårt eget tankeuniversum, förändringskraften i oss själva och vad det faktiskt innebär att tänka utanför den där omtalade boxen.

Johnny Sundin är en mycket energifull och underhållande föreläsare – med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation så delar han med sig av kunskaper kring kreativt tänkande, hjärnan och hur vi kan utveckla förmågan att tänka nytt.

Boka en inspirerande föreläsning med Johnny Sundin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Kreativitet = Förändring | HappyBrain | Framtidsplaneten | Älska det du inte vet ännu

Johnny Sundin Profilbild

Johnny Sundin

Föreläsare, Moderator & Kreativitetsexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: