Johanna Nordström bannerbild

Johanna Nordström - Talare

Standupkomiker

Johanna Nordström är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton på instagram gör hon succé med sina sketcher. Du ser henne också frekvent i några av våra allra populäraste humorprogram.

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och nu är hon en av våra mest aktuella och efterfrågade standupkomiker.

Hösten 2019 gjorde Johanna debut i TV4s Parlamentet och som förkomiker åt Messiah Hallberg på hans turné Scener ur ett äktenskap. Under hösten 2020 har hon premiär på hennes första egna soloshow Ring polisen.

Samtal som du kan boka Johanna för:

Hur lyckas du med sociala medier?

På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000.
Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Hur når vi ut politiskt till unga?

Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej.
Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga? Och hur når man unga bäst? Fråga Johanna!

Fotografi: Robert Eldrim

Boka en inspirerande föreläsning med Johanna Nordström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur lyckas du med sociala medier? | Hur når vi ut politiskt till unga?

Johanna Nordström profilbild

Johanna Nordström

Standupkomiker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: