Johan Thorell bannerbild

Johan Thorell - Talare

Författare | Förhandlingsexpert

Johan Thorell är förhandlingsexpert och författare till boken ”Förhandlingsboken – Konsten att få vad som helst av vem som helst”, som släpptes hösten 2021. I sin bok, och under sina föreläsningar, vänder han upp och ned på allting som vi trodde att vi visste om förhandling. Johan slår med humor, engagemang och inspirerande berättelser, hål på myten om att man måste vara tuff, hårdhudad och skoningslös för att få det man vill från en förhandling. I stället bidrar han med nya och effektiva insikter i vad som krävs för att nå framgång vid förhandlingsbordet.

Medarbetare som är bra förhandlare är en utav de viktigaste konkurrensfördelarna för framgångsrika företag. Vi lever i en värld där kampen om resurser blir allt tuffare, och det är viktigt att nå så effektiva och värdefulla överenskommelser som möjligt.

Goda förhandlingskunskaper kommer inte bara få medarbetarna att få ut mer värde från sina förhandlingar, det kommer även få dem att skapa förtroende och mer långsiktigt värdefulla relationer med sina motparter.

Föreläsningar för förhandlande professionella – snarare än professionella förhandlare

Johan Thorell driver till vardags Förhandlingsbyrån där han utbildar och coachar individer, medarbetare och organisationer i Förhandlingsteknik. Genom att kombinera sin erfarenhet från arbete med globala marknadsledande bolag och den senaste forskningen inom förhandlingsområdet, psykologi och beteendevetenskap har han skapat Förhandlingsmetoden™ – ett ramverk fyllt av strategier, tekniker och tips som deltagarna kan använda direkt efter utbildningen för att skapa starkare relationer, samla in och använda information, och för att nå mer effektiva överenskommelser.

Genom Förhandlingsmetoden™ har han utbildat allt från globala företag med säljorganisationer, till företagsledare och individer.

Johans föreläsningar tar avstamp från grunderna i Förhandlingsmetoden™, men skräddarsys beroende på publikens utmaningar och förutsättningar. Den riktar sig mot alla dem som kan kalla sig för förhandlande professionella, snarare än professionella förhandlare. Om du inte redan ställs inför en rad olika förhandlingar i din vardag, kommer det komma en punkt förr eller senare när bara en fråga spelar roll – Vem är den bästa förhandlaren?

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Thorell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Konsten att få vad som helst från vem som helst | Oprah Winfrey och Brittiska tv-shower

Johan Thorell profilbild

Johan Thorell

Författare | Förhandlingsexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: