Johan Ronnestam bannerbild

Johan Ronnestam - Talare

Varumärkesstrateg, kreatör och inspiratör

En av Sveriges och Skandinaviens mest anlitade och uppskattade talare inom områden som framtidens affärslandskap, trender, varumärkeskommunikation, kreativitet och entreprenörsskap.

Johan Ronnestams framträdande utmanar, inspirerar och fyller dig med både kunskap och energi.

Med mer än 20 års erfarenhet av internet, global kommunikation, design och affärsutveckling betraktas Johan som en av Sveriges ledande auktoriteter på området kreativt och konceptuellt tänkande kring morgondagens kommunikation. Med en spännande bakgrund som professionell snowboardåkare, äventyrare, serieentreprenör och mångfaldigt belönad kreatör, guidar Johan Ronnestam människor och företag in i framtidens affärs- och varumärkeslandskap. Hur tar skapar du en vinnande organisation i en disruptiv omvärld, hur bygger du varumärken som når fram till dina kunder både idag och i framtiden? Vilken kunskap behöver dina medarbetare och inte minst du själv, för att navigera i internetåldern? Hur skapas kreativitet och hur kan du omvandla det till innovation?

”När du dör är det bara dina passioner som räknas, vad du gjorde av dem och hur du levde och älskade till max”

Johan som är en self made man med erfarenheter från stora äventyr, stora varumärken och flera företagsbyggen, som tar dig med på en lekfull och spännande resa som inte lämnar någon oberörd.

Vare sig det gäller företagande, varumärken eller livet i stort handlar allt om att förstå vem man är, vart man är på väg, vilka mål man behöver sätta upp för att röra sig i rätt riktning och hur man får sin omvärld att följa med.

Utöver styrelseuppdrag vid Stockholms Universitet har Johan arbetat globalt med kunder som adidas International, Nike Europe, BMW Motorrad, Omega International, SWATCH, IKEA, H&M, Volvo Ocean Race, Procter & Gamble, Absolut Vodka, Suunto, Nokia samt en mängd av Sveriges starkaste varumärken såsom ICA, Kinnarps, Swedbank, Vasakronan mm. Johan är idag en av sveriges mest anlitade föreläsare inom kreativitet, varumärkeskommunikation, modern kommunikation och innovation.

Johan själv är också en aktiv entreprenör och har grundat och driver flera bolag inom branscher som mode, arkitektur, och teknologi. Det här lyckas han kombinera med att resa jorden runt och leta efter den perfekta vågen och samtidigt spendera mer tid än de flesta av oss med sin familj. Johans entreprenörsskap innefattar olika branscher och företag, med företag som BAUX (www.baux.se), som levererar miljövänliga akustiklösningar till kunder som Google, Microsoft, Amazon, Uber, Boston Consulting, Stella McCartney, Volvo och många fler. BEU Watches (www.beuwatches.com) – Johans senaste startup, är grundat utifrån övertygelsen att människor kan göra precis vad de vill i livet och nå sina egna passioner.

Ett talarframträdande från Johan Ronnestam lämnar din publik, dina medarbetare och dig själv, motiverad, utmanad, fylld med kunskap och framförallt inspirerad.

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Ronnestam hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framtidens affärs- och kommunikationslandskap | 10 principer för framtidens varumärkeskommunikation

Johan Ronnestam

Johan Ronnestam

Varumärkesstrateg, kreatör och inspiratör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: