Johan Norén Bannerbild

Johan Norén - Talare

Föreläsare

Johan Norén är tidigare ishockeyspelaren som i ung ålder intresserade sig för coachning, mentalträning samt ledarskap.

Johan jobbade under flera år som försäljningschef och blev långtidssjukskriven till följderna av stressrelaterad ohälsa med tillhörande utmattningsdepression.

Med erfarenhet av idrotten, näringslivet, sjukvården, många år som coach och nyfikenhet till ledarskap har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer och företagsledare.

För alla är det nu nya tider med andra förutsättningar – i privatlivet såväl som i arbetslivet. Vikten av eget ansvar, att gemensamt skapa arbetsglädje i en digital arbetsmiljö och som ledare bibehålla en arbetsplats med produktiva och välmående medarbetare. Johan Norén berör allt detta i sina föreläsningar och delar med sig av insikter om hur du kan skapa förutsättningar för att få ett välmående team.

Efter att ha genomgått rehabilitering så har han fördjupat sina kunskaper ytterligare inom coachning, ledarskap samt stress och intervjuat företagsledare och människor ifrån olika delar av samhället för att fördjupa sig i de bakomliggande faktorerna till stress och hur man kan jobba förebyggande för att bibehålla en hög produktivitet och långsiktig hållbar hälsa för sig själv och på arbetsplatser.

Denna erfarenhet har fått honom att nu utbilda ledningsgrupper samt företag genom att öka kunskapen och kunna tolka signaler på obalans och överbelastning och hur man kan genom ett tydligt och modernt ledarskap kan öka produktiviteten för företag och dess medarbetares långsiktiga utveckling. Johan ger dig ökad kunskap i hur du kan identifiera bakomliggande faktorer som orsakar ineffektivitet och stress, känna mindre press och minskad stress och en ökad motivation till att skapa den dagliga arbetsglädjen där livet och jobbet inte känns som ett ända stort krav utan en tid där vi skapar ett långsiktigt må bra.

Populära rubriker: Ökad produktivitet och ökad arbetsglädje genom minskad stress.

Johan Norén Profibild

Johan Norén

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: