Johan Norberg banner

Johan Norberg

Keynote speaker

Vad är det du ser när du tittar på nyheterna? För många av oss är svaret kaos – en bekymrande mix av katastrofer och korruption, en våg av dåliga nyheter och kommande trender som hotar hela vår framtid. Vi vet att det inte är hela berättelsen. Vi behöver få hela bilden.

Framstegsprofeten

Johan Norberg är författare, föreläsare och dokumentärfilmare. Han är specialiserad på de stora frågorna, från frihet och framsteg till entreprenörskap, globalisering och de gömda dikotomierna som formar vår värld. Johan har skrivit över 20 böcker i ämnen som global ekonomi och populärvetenskap. Hans genombrott fick han med boken ”Till världskapitalismens försvar”, utgiven 2003 och översatt till fler än 25 språk.

Hans senaste bok, ”Framsteg”, kom 2016 och blev vald till årets bok av bland andra The Economist. Den har hittills blivit översatt till 20 språk och har nämnts i The Times: ”Norberg har ett starkt case, och han bygger det med energi och med charm”. Han har gjort ett flertal dokumentärer och förekommer ofta i medier och press, också som uppskattad skribent.

“Framtiden är vår att vinna – eller förlora.”

Johan Norberg är en passionerad, erfaren och uppmärksammad talare med uppdrag från Stockholm till Sydney, från Buenos Aires till Peking och från Kairo till Capitol Hill. Han föreläser om frihet, framsteg, entreprenörskap, globala trender och globalisering. Norberg har blivit extra uppmärksammad för sin förmåga att göra komplexa idéer mer tillgängliga och för att utmana sin publik, med sitt skarptänkta sätt i en ständigt föränderlig värld.

Populära rubriker: Framsteg: 10 skäl till att se fram emot framtiden

Johan Norberg

Keynote speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: