Johan Ullman bannerbild

Johan Michael Ullman - Talare

Läkare och personlig tränare

Som utbildad idrottsläkare och personlig tränare brinner Johan Ullman för hur vi förbättrar vår hälsa och prestationsförmåga med vår egen livsstil.

Med grund i vetenskap och beprövad erfarenhet främjar Johan Ullman en helhetssyn på vår hälsa med insikt om människors skiftande förutsättningar och behov. Johan talar om hur vi lättare uppnår de mål vi önskar och även lyckas på längre sikt med motivation för hållbara förändringar. I hans föreläsningar varvas spännande ny forskning och erfarenheter från mångårigt hälsoarbete med många praktiska tips och exempel.

Johan Ullman talar med starkt engagemang och är dessutom underhållande att lyssna på. Han har lång erfarenhet av resultatgivande hälsoarbete med såväl vardagsmotionärer och elitidrottare samt hälsoprogram på företag.

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Michael Ullman hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hälsosam livsstil - bli ditt bästa jag! | Mat för resultat - lyckas med näring och kost! | Stressa rätt och sov gott! | Att coacha sig själv - motivation för livsstilsförändringar | Träning är medicin | Hälsofrämjande ledarskap

Johan Ullman profilbild

Johan Michael Ullman

Läkare och personlig tränare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: