Johan Johansson bannerbild

Johan Johansson - Talare

Senior strateg

Johan Johansson är den digitala analytikern och mediastrategen som har jobbat med några av Sveriges största varumärken och hjälpt dessa att fatta smartare beslut – snabbare. Hans arbete kretsar kring att omvandla data till insikter, konkreta actions och nya förbättringsmöjligheter. Johan har bland annat jobbat med Gapminder för att sprida en mer faktabaserad världsbild, och har föreläst och utbildat i både Sverige och internationellt.

Utmaningen med all data är att hitta och analysera rätt saker, och sedan göra något nyttigt med resultatet. För oavsett individ eller organisation, så är det viktigt att förstå sin omvärld. Nya perspektiv gör oss nämligen både smartare och konkurrenskraftigare. Alla förändringar kräver tålamod och idogt arbete, och det gör det ännu viktigare att kursen du slår in på är det rätta från början. Här kan analys hjälpa till.

Johan Johansson är en uppskattad föreläsare med stor energi och en passion för sina ämnen som märks på scen. Han brinner för att förklara komplexa ämnen på ett pedagogiskt vis och vill att vi alla ska ta med oss en bit av historien in i framtiden för att förstå den bättre. Med gedigen erfarenhet av såväl analys som processer och långsiktigt strategiskt arbete kan Johan leverera både kortare föreläsningar och längre workshops.

År 2022 blev Johan Johansson även prisad som årets Mediebyråhjälte av Branschorganisationen Sveriges Mediebyråer.

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Johansson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Konsten att fatta smartare beslut | Varför magkänslan inte alltid räcker | Hur man ökar en organisations analytiska och systematiska arbetsätt

Johan Johansson profilbild

Johan Johansson

Senior strateg

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: