Johan Eriksson bannerbild

Johan Eriksson

Investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google

Johan Eriksson är en investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google. Han har arbetat med industrier, företag, offentliga institutioner och organisationer under många år för att hjälpa dem dra nytta av digital teknik, lärande och innovation. Johan Eriksson är ingenjör från KTH och i hans arbete på Google leder han sedan många år specialisterna inom digitalisering. Han leder också Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter. Johan är en aktiv investerare i bolag inom utbildning, hälsovård, handel, finans och hållbarhet.

Johan pratar om både ledarskap och det personliga ledarskapet, vad som händer i världen från ett teknik-perspektiv och vad vi kan göra för att förhålla oss till det och dra nytta av det. Det som sticker ut i Johans föreläsningar är hans förmåga att göra förändring till någonting lite mer vardagligt och lite mindre läskigt. Han driver en tes där han utgår från att det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras. Det gör att livslångt lärande och innovation är den enda långsiktigt hållbara strategin.

Hans personliga mission är att inspirera människor och organisationer att ha högre ambitioner så att vi snabbare kan bygga en bättre värld. Han har en grundad positiv inställning till vad människan är kapabel till. Människor är den röda tråden i allt som Johan talar om. Vi lever i en värld som förändras snabbt och Johan har en i det närmaste unik förmåga att hitta människans roll i denna förändring och göra det tydligt på vilket sätt du och alla i din organisation kan förhålla sig till denna förändring varje enskild dag. Johan är en talare som inspirerar dig med både humor och brutal ärlighet.

Populära rubriker: Ledarskap i en snabb värld | Verktygen AI och maskininlärning | Livslångt lärande och kompetensutveckling | Accelerera innovationen | Automatisera allt som kan automatiseras

Johan Eriksson profilbild

Johan Eriksson

Investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen:

Kreativitet/innovation | Ledarskap | Omvärld/framtid | Teknik/digitalisering | Tillväxt/Utveckling