Johan Eriksson bannerbild

Johan Eriksson - Talare

Investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google

Johan Eriksson är en investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google. Johan har arbetat med industrier, företag, offentliga institutioner och organisationer under många år för att hjälpa dem dra nytta av digital teknik, lärande och innovation. Han är ingenjör från KTH och i hans arbete på Google leder han sedan många år specialisterna inom digitalisering. Han leder också Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter.

Johan Eriksson pratar om personligt ledarskap och vad som händer i världen från ett teknik-perspektiv. Hur kan vi förhålla oss till de tekniska förändringarna och dra nytta av dessa? Det som gör att Johans föreläsningar sticker ut är hans förmåga att göra förändring till någonting mer vardagligt och lite mindre läskigt. Han driver en tes där han utgår från att det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras. Det gör att livslångt lärande och innovation är den enda långsiktigt hållbara strategin.

Hans personliga mission är att inspirera människor och organisationer att ha höja sina ambitioner, så att vi snabbare kan bygga en bättre värld. Han har en grundad positiv inställning till vad människan är kapabel till. Människan är den röda tråden i allt som Johan talar om. Vi lever i en värld som förändras snabbt och Johan har en i det närmaste unik förmåga att hitta människans roll i denna förändring och göra det tydligt på vilket sätt du och alla i din organisation kan förhålla sig till denna förändring varje enskild dag. Som föreläsare inspirerar han dig med både humor och brutal ärlighet.

Johan är en aktiv investerare i bolag inom utbildning, hälsovård, handel, finans och hållbarhet.

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Eriksson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ledarskap i en snabb värld | Verktygen AI och maskininlärning | Livslångt lärande och kompetensutveckling | Accelerera innovationen | Automatisera allt som kan automatiseras

Johan Eriksson profilbild

Johan Eriksson

Investerare, författare, entreprenör och Head of Specialists på Google

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: