johan bergstad - banner

Johan Bergstad - Talare

Psykolog, författare och föreläsare

Johan Bergstad är leg. psykolog, föreläsare och författare till boken ”Hjärnfokus”. Han är också en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Med en tydlig pedagogik visar han hur vi kan ha balans i tillvaron och prestera på topp mitt bland dagens alla distraktioner. Åhörarna får med sig praktiska verktyg för lugn, fokus, kreativitet, effektivitet och arbetsglädje – allt grundat i forskning och beprövad erfarenhet.

Johan avlivar myten om multitasking och lär oss hur mentalt frånvarande vi är. Han visar på ett konkret sätt hur fokus och arbetsglädje kan stärkas. Under föreläsningen får deltagarna med sig enkla och effektiva strategier som kan tillämpas direkt i vardagen.

Johan Bergstad har föreläst i Sverige och internationellt för chefer och medarbetare inom områden som Work-life balance, fokus, arbetsglädje, stress, ledarskap, compassion, självmedkänsla och kommunikation.

Hans senaste bok, ”Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad” (Forum), har bland annat uppmärksammats av TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, Framgångspodden, Tidningen Chef och ett 30-tal andra medier.

Genom sitt arbete som psykolog har Johan Bergstad lång erfarenhet av att jobba med större och mindre företag och organisationer, både inom privat och offentlig sektor. Johan är lättsam, tydlig, inspirerande och pedagogisk. Han har en röd tråd genom sina föreläsningar och skräddarsyr alltid enligt kundens behov. Han bidrar till hållbara organisationer, hållbart ledarskap och medarbetare som trivs på jobbet.

Johan Bergstad föreläser och håller workshops på engelska och svenska, både live och digitalt.

”Stort tack för den lysande föreläsningen ”På väg mot ett hållbart arbetsliv” om Work-Life balance, fokusträning och återhämtning! Föredraget var väldigt uppskattat och i utvärderingen nämnde många den som det bästa med dagen! Johan utgick från relevant forskning och knöt an till konferensens ledord, precis som vi önskat. Dessutom fick deltagarna testa ett par övningar under passet och fick med sig många konkreta verktyg och strategier hem till vardagen. Jag skulle utan tvekan anlita Johan igen och rekommenderar honom varmt till er som vill få användbara verktyg för ett hållbart arbetsliv! Tack Johan för ett gott samarbete!”

– Anna Malmros, Länsstyrelsen i Västra Götaland

Boka en inspirerande föreläsning med Johan Bergstad hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Din fokuserade hjärna på jobbet | Sju strategier för Work-Life Balance | Konsten att kommunicera ärligt och empatiskt – Fyra enkla steg | Det föränderliga arbetslivet – Så hanterar ni nästa stora utmaning | Led som du lär – Därför lär sig tusentals chefer empati och fokus | Arbetsglädje – Konsten att ha kul på jobbet

Johan Bergstad

Psykolog, författare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: