Joanna Swica bannerbild

Joanna Swica - Talare

PR Strateg, hälsocoach, Influencer och atlet

Joanna Swica har under det senaste åren befäst sin roll som hälsocoach, influencer och digital strateg genom att jobba med en rad stora namn på den internationella marknaden. Vad som började med en karriär inom hotell/flyg-branschen utvecklade sig sedan till ett par år inom telekom-branschen samt försäkrings och bilbranschen där hon var med och ledde en uppmärksammad upphandling inom svensk bilbärgning.

Numera driver Joanna Swica eget som kreativ konsult, driver nätverket Friendcation med över 11.000 aktiva kvinnor samt är medgrundare till Kallt Ljus PR. Hon jobbar heltid med sina sociala kanaler samt som hälsocoach och har med sina utbildningar som Lic. Träningsinstruktör, kostrådgivare löpcoach och Lic. personlig tränare en bred bas för sin online-coachning.

Detta året är hon aktuell med att vara en av tre finalister i Robinson, ett program som gjorde henne ännu mer uppmärksammad hur hon, som ung kvinna, tar för sig och lever utefter sina premisser.

Att designa sitt egna liv är en av Joanna Swicas största drivkrafter i det hon gör, och hon hoppas att kunna inspirera andra till att göra detsamma.

Boka en inspirerande föreläsning med Joanna Swica hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker:

Joanna Swica profilbild

Joanna Swica

PR Strateg, hälsocoach, Influencer och atlet

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: