Joakim Ahlström bannerbild

Joakim Ahlström - Talare

Författare | Entreprenör | CEO

Joakim Ahlström är vd för Real8 Consulting Group och en internationellt erkänd pionjär inom ledarskap och kraftfull samverkan. Han är författare till bl.a. ”How to Succeed with Continuous Improvement” (2014), ”SUCKCESS – Free from Fear, Full of Power” (2018) och nu senast ”Handlingsstark – så maxar du ditt och andras engagemang” (2020).

Joakim föreläser om organisationskultur, samverkan och personligt ledarskap. Han brinner för att utveckla organisationer präglade av öppenhet, sammanhållning och goda prestationer. Hans föreläsningar för lyssnarna närmare varandra och stärker deras förmåga att tillsammans utveckla ett tillitsfullt klimat där alla stöttar varandra på den gemensamma resan, varje dag. Möten med mer energi och högre grad av närvaro, ett mer konstruktivt förhållningssätt till förändring och ökat engagemang för gemensamma mål och visioner är exempel på vad hans föreläsningar ger.

Joakim Ahlströms passion för mänsklig utveckling och organisatorisk framgång gör att han alltid sätter sig in i sina kunders verklighet och anpassar sina budskap utifrån de behov han identifierar i samtalen inför sina uppdrag. En stor fördel med de praktiska tips och redskap han förmedlar till sina lyssnare är att de enkelt görs till vanor i vardagen. Uppdragen omfattar allt från inspirationsföreläsningar på 45–90 minuter till workshops på 2–6 timmar, eller en kombination. Med sin spontana humor och förmåga att fånga essensen i budskap är Joakim också en mycket uppskattad moderator och konferencier.

Som organisationscoach har Joakim hjälpt företag som Coca-Cola, Volvo, Ericsson och Ikea att nå hållbar resultatförbättring genom att utveckla en handlingsstark organisation.

Populära rubriker: Handlingsstark - så maxar du ditt och andras engagemang (titeln på min senaste bok), Tillit och äkta samverkan – från vi-och-dem till genuina järngäng, Självledarskap och personligt ansvarstagande – vägen till en orädd organisation

Joakim Ahlström profilbild

Joakim Ahlström

Författare | Entreprenör | CEO

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: