Jesper Caron bannerbild

Jesper Caron - Talare

Inspiratör, föreläsare och humörtränare

Jesper Caron är en populär och ofta anlitad humörtränare, föreläsare och inspiratör. Med sin direkta och underhållande föreläsarstil passar han på såväl större som mindre scener. Han har en utbildning i ledarskap från Harvard Business School, och föreläser både på svenska och engelska. Jesper Caron har skrivit boken ”Framsteg – Humörträning i vardagen” och gett ut ljudboken ”Your Life 2.0” som sålts i ett flertal länder.

Utgångspunkten i Jespers föreläsningar hittar han i den positiva psykologin. Han föreläser om humörträning, om att frigöra sin inre styrka, om att maximera sin försäljning och att hitta vägen till en organisation i världsklass.

Det är ingen tillfällighet att vissa människor är på gott humör jämt och ständigt med andra människor är kvar i ett dåligt humör. Humöret är verkligen vår största vädermätare på om vi är rätt ute i livet eller inte. Människor har dessutom allt att vinna på att träna upp sitt humör. Att vara vältränad i att kunna kontrollera vilket humör man är på kan vara den enskilt viktigaste förmågan man kan ha, oavsett vilket arbete det gäller.

En säljare som är vältränad i att hålla humöret uppe fortsätter att leverera även de dagar då försäljningen dippar. En som arbetar med service, support eller har kundkontakter har allt att vinna på att kunna bemästra sitt humör när en krävande kund eller energitjuv dyker upp. Att kunna gå från stressad till laddad och på ett strålande humör kan lyfta vilket arbetslag som helst.

Det är lätt att tänka att “hon är ju alltid på glatt humör” eller “han har humöret i blodet”. Men ingalunda. Bakom varje glad och fungerande person finns det mängder av processer och faktorer som fungerar väl. För vissa har tillfälligheterna gjort att de här processerna fungerar utan att de är medvetna om det. Men för oss andra krävs det både arbete och träning för att komma dit.

Men det finns också faktorer som kräver ett långsiktigt arbete för att få på plats. Där har vi idag mängder av kunskap från snart 20 års aktiv forskning inom den positiva psykologin.

Jesper Caron bidrar med nyttiga insikter och konkreta verktyg för medarbetare i företag inom alla olika branscher, och du kommer garanterat gå ut från rummet med ny energi och inspiration.

Boka en inspirerande föreläsning med Jesper Caron hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Humörträning | Frigör din inre styrka | Vägen till Världsklass | Maximal försäljning

Jesper Caron profilbild

Jesper Caron

Inspiratör, föreläsare och humörtränare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: