Jana Söderberg bannerbild

Jana Söderberg - Talare

Civilekonom, psykoterapeut, coach och idrottare

Hur får man tankarna och hjärnan på sin sida? Hur vårdar man sin hjärna på bästa långsiktiga sätt?

En bakgrund som civilekonom, psykoterapeut, coach och idrottare i Tyskland, USA och Sverige, har gett Jana Söderberg unik kunskap om människans förmåga till självmotivation och självledarskap. Jana delar med sig av denna kunskap som föreläsare, författare och coach inom personlig utveckling och mental träning. Hennes fokusområden är neuroledarskap och neurokommunikation samt personlig hållbarhet, ämnen som är mer aktuella än någonsin.

Jana Söderbergs kurser och föreläsningar handlar om personlig utveckling med fokus på neuroledarskap, neurokommunikation och personlig hållbarhet. Föreläsningarna och kurserna kännetecknas av inspiration, ny kunskap och konkreta verktyg som direkt kan omvandlas till praktisk handling.

Janas föreläsningar och kurser kan anpassas för olika verksamheter och målgrupper. Ofta återkommande uppdragsgivare är inom näringsliv, idrott, kommuner och skola. Bland Janas böcker finns “Sluta jämföra dig med andra – våga vara dig själv”, “Våga vara – visa barn vägen till bättre självkänsla” och ”Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas”.

Alla föreläsningar och kurser kan hållas på svenska, engelska och tyska.

Boka en inspirerande föreläsning med Jana Söderberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Personlig hållbarhet | Neuroledarskap | Den inre matchen | Kommunicera på hjärnans villkor | Våga vara

Jana Söderberg profilbild

Jana Söderberg

Civilekonom, psykoterapeut, coach och idrottare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: