Jan Bylund bannerbild

Jan Bylund - Talare

Föreläsare, Komiker & Författare

”Ha kul på jobbet” är en föreläsning där Jan Bylund tar upp självförtroende, lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva ”innan teambuildingen”. Jans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla Jans framträdanden är mycket roliga, men med en seriös botten med material hämtat från vardagen.
En underhållande föreläsning på cirka en timme om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor.

Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna utnyttja det ger självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och det verkliga livet visar Jan Bylund hur vi människor är och beter oss.

Varför inte våga vara den som ställer de konkreta, okonstlade frågorna och är spontan? Att lita på att man duger! Var nyfiken. Våga utvecklas och få ökat självförtroende.

Boka en inspirerande föreläsning med Jan Bylund hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Kul på Jobbet | Våga Fråga | Våga Vara Korkad

Jan Bylund profilbild

Jan Bylund

Föreläsare, Komiker & Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: